0,00 RON
0

Cosul meu

produs - 0,00 RON

Obezitate

Tabel  Lista 

Desc

Tabel  Lista 

Desc

 

Obezitate şi kilograme în plus

Scapă de obezitate şi de kilogramele în plus cu ajutorul produselor naturiste

Supraponderabilitatea este cea mai frecventă afecţiune legată de stilul de viaţă. Este o boală a civilizaţiei, care afectează din ce în ce mai mulţi oameni. Obezitatea este o problemă gravă, care nu ar trebui subestimată. Poate duce la dezvoltarea multor boli cronice precum diabetul, hipertensiunea, boli cardiovasculare şi probleme respiratorii.

Viaţa personelor obeze este dificilă. Mobilitatea lor este scăzută, suferă de o mulţime de boli şi afecţiuni, au probleme legate de postură şi sunt nemulţumite de felul în care arată.

Pentru a preveni supraponderabilitatea, experţii ne recomandă să avem grijă de siluetă încă de la cele mai fragede vârste şi să urmăm o dietă echilibrată.

Obezitatea reprezintă acumularea excesivă de grăsime în organism, cauzată de surplusul de calorii din produsele alimentare. Practic, personele obeze i-au dat organismului mai multă mâncare decât avea nevoie.

Nu doar cei care doresc să slăbească, ci şi personele interesate de aspectul fizic şi de sănătatea ar trebui să includă în dietă produse BIO care ajută la reglarea metabolismului şi determină eliminarea kilogramelor în plus.