0,00 RON
0

Cosul meu

produs - 0,00 RON

 Livrare rapida

               1. Livrare prin curier rapid

          Transportul coletelor este asigurat în țară de firma de curierat rapid Cargus. Coletele se livrează în intervalul orar 9 – 17 de luni până vineri.

          Comenzile de minim 199 lei beneficiază de transport gratuit.  

          Pentru comenzile mai mici de 199 lei se percepe o taxă de transport de 12.9 lei.

          Cargus are impartita zona de livrare in 2 categorii zona 1 acopera orasele mari si mici, iar in zona 2 sunt cuprinse localitatile mici (sate, commune, etc), pentru coletele livrate in zona 2 se percepe o taxa suplimentara de 6 lei.

Lista zona de acoperire www.cargus.ro

          Comenzile efectuate în cursul săptămânii sunt livrate în 24 – 48 de ore de la confirmarea telefonica, iar cele efectuate sâmbăta sau duminca vor fi expediate în cursul zilei de luni.

          Dacă ați optat pentru varianta ramburs de plată a coletului, curierul trebuie să vă dea o chitanță care să ateste suma plătită.

          În cazul în care coletul este rupt, desigilat, ud, tăiat, etc. refuzați comanda și contactați-ne cât de curând. BioSano.ro nu expediază colete deteriorate.

          Puteți urmări comanda dumneavoastră, introducând numărul awb în secțiunea destinată acestui serviciu de pe site-ul cargus.ro.

 Cargus.ro

               2. Ridicarea comenzii de la sediu

          Aveți posibilitatea să ridicați comanda direct de la sediul SC Ropartner SRL din strada Dimitrie Leonida nr. 100, Piatra-Neamț, județul Neamt, România, în intervalul orar 9 – 17, de luni până vineri.

cumparaturi sigure ambalaje sigure