0,00 RON
0

Cosul meu

produs - 0,00 RON

Ulei de Cocos

Tabel  Lista 

Desc

Tabel  Lista 

Desc
Cafea verde boabe si macinata

Incearca sa te mentii sanatos cu noile retete pe baza de ulei de cocos

Retetele cu ulei de cocos sunt din ce in ce mai cautate, iar beneficiile acestora sunt indubitabile. Poti folosi ulei de cocos si pentru par, pentru cosmetice, insa poti folosi acest minunat produs in bucatarie, pentru retete extraordinare. Adauga ulei de cocos in bucatele gatite pentru savoare si pentru un gust exotic. Foloseste cu incredere uleiul de cocos pur, extras din pulpa de cocos, pentru retetele preferate de prăjituri sau foloseste varianta rafinata pentru mancarurile gatite la cuptor si pentru retetele ce necesita prajire. Uleiul de cocos rafinat nu-si pastreaza mirosul si gustul, de aceea este indicat pentru genul acesta de retete.

Tinteste cele mai bune oferte atunci cand doresti sa cumperi ulei de cocos la pret redus!

Poti cumpara acest produs din diverse magazine, deoarece uleiul de cocos este un ingredient aflat la mare cautare in Romania, insa daca doresti sa cumperi ulei de cocos la pret redus, alegerea corecta este Biosano. Acest produs are efecte curative impecabile, continand acizi grasi esentiali care sustin inima si creierul si lupta impotriva bolii Alzheimer. Exista diverse magazine ce comercializeaza ulei de cocos, insa la nivelul raportului calitate / pret, Biosano scoate la inaintare cel mai calitativ ulei de cocos la pret redus. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site si sa profiti si tu de ofertele noastre avantajoase.

Produsele din ulei de cocos pentru par sunt noile trenduri in retelele de saloane de coafura profesionale

Este cunoscut faptul ca poti folosi ulei de cocos pentru par, deoarece acesta este unul dintre cele mai apreciate tratamente de regenerare si hidratare a parului. Acest lucru se intampla datorita beneficiilor nenumarate pe care le ofera un uleiul de cocos. Acesta hidrateaza, hraneste si ofera rezistenta firului de par, lasa parul catifelat si moale la atingere si, in plus, lasa in urma un miros irezistibil. In unele cazuri, un tratament pe baza de ulei de cocos pentru par poate functiona chiar si impotriva matretii. De asemenea, exista cazuri in care oamenii au folosit ulei de cocos pentru par, pentru a-si scoate o guma de mestecat lipita in par. Nu-i asa ca aceste produse sunt nemaipomenite?

Unde gasesti unt de cocos si la ce foloseste acesta?

Poti gasi unt de cocos pe Biosano, iar acest produs miraculos este o reala investitie datorita beneficiilor sale. Untul de cocos este obtinut din nucile tinere de cocos, extras fiind in forma solida. Produsele de calitate din unt de cocos se regasesc si in farmacii, insa Biosano iti ofera oportunitatea de a cumpara online unt de cocos, fara niciun efort. Acesta se foloseste la o gama larga de activitati casnice si nu numai. Poate fi folosit ca ulei de corp, poate fi folosit ca o crema antiacneica, insa cel mai des este intalnit in bucatarie. Foloseste unt de cocos pentru retetele tale preferate si pastreaza-ti astfel sistemul imunitar protejat si corpul in forma maxima zi de zi!

Tu folosesti ulei de cocos pentru ten? Cele mai bune remedii sunt produsele cu ulei de cocos pentru ten acneic.

Daca ai probleme cu tenul, ai un ten gras, poti folosi ulei de cocos pentru ten. Acesta s-ar putea sa fie solutia perfecta pentru tine, in momentul in care tenul tau sufera de impuritati si de exces de sebum si acnee. Il poti folosi, deoarece acesta nu ingrasa tenul, ci il curata si-l lasa catifelat, luptand chiar si impotriva unor probleme mai grave, cum ar fi: psoriazis, dermatite sau eczema. Foloseste cu incredere ulei de cocos pentru ten acneic si tenul tau se va curata ca prin minune, fara foarte mult efort si fara sa fii nevoit sa cheltuiesti sume imense pe un tratament chimic fara efecte.

Foloseste ulei de cocos si vei avea beneficii de care s-ar putea sa ramai surprins!

Uleiul de cocos are beneficii foarte bine cunoscute de catre intreaga lume. Acesta poate fi folosit chiar si in bucatarie. Are un miros incredibil de frumos si un gust extrem de placut, tocmai de aceea poti folosi ulei de cocos in retetele de prajituri. Vei oferi acestora un gust exotic si o aroma placuta si dulce. Cand gatesti cu ulei de cocos ai beneficii si la nivelul sanatatii. Acest produs miraculos ajuta inima si sistemul imunitar, luptand chiar impotriva unor boli cunoscute, cum ar fi Alzheimer. Bucura-te zilnic de aceste beneficii si gateste sanatos, folosindu-te de uleiul de cocos.

Ai folosit vreodata o masca de par cu ulei de cocos? Care au fost rezultatele?

Masca de par cu ulei de cocos este una dintre cele mai apreciate modalitati de hidratare a parului uscat. Acest lucru se datoreaza uleiului de cocos si proprietatilor lui inimaginabile. Acesta poate penetra firul de par si poate sa-l hraneasca si sa-i ofere necesarul de vitamine, pentru ca parul sa-si poata pastra rezistenta si volumul. De asemenea, beneficiile unui tratament de par cu ulei de cocos nu sunt vizibile doar la nivelul firelor de par. O masca de par cu ulei de cocos hidrateaza in aceeasi masura si scalpul, indepartand matreata si ajutand parul sa creasca rapid.

Cafea verde boabe si macinata

Ce beneficii are nuca de cocos? La ce o poti folosi si cu ce te ajuta aceasta?

Nuca de cocos este un ingredient foarte apreciat. Ea poate fi folosita cu brio in bucatarie, ajutand la crearea unor retete cu adevarat exotice. Beneficiile nu se refera neaparat la gustul nucii. Adevaratele beneficii se ascund in ingredientele pe care le contine o nuca de cocos. Laptele de cocos in stare pura este cel mai curat si filtrat lapte si este considerat a avea aceeasi consistenta ca plasma din sangele uman. De asemenea, poti folosi nuca de cocos ca desert. Nucile de cocos sunt formate din baza carnoasa, acel miez de cocos din care se realizeaza si umplutura unora dinte cele mai bune bomboane. Acest miez este foarte bogat in vitamine si in minerale, fiind ideal pentru intarirea sistemului imunitar.

Care sunt beneficiile uleiului de cocos pentru sanatatea umana?

Beneficiile uleiului de cocos sunt nenumarate, insa cele mai importante fac referire la cresterea rezistentei si intarirea sistemului imunitar. Uleiul de cocos contine vitamine si minerale ce ajuta sistemul imunitar in lupta cu diverse boli. Ajuta inima si creierul, fiind chiar un bun tratament pentru Alzheimer. Beneficiile sale sunt recunoscute la nivel mondial de catre specialisti, iar consumul acestui produs este benefic pentru fiecare om, deoarece nu ingrasa si ajuta la normalizarea colesterolului. Iata asadar cateva dintre beneficiile uleiului de cocos si modalitatile in care ne ajuta acestea in viata de zi cu zi.

Masca hidratanta cu ulei de cocos pentru fata. Cum se prepara si la ce foloseste?

O masca cu ulei de cocos pentru fata este de cele mai multe ori un rasfat pe care si l-ar dori orice femeie. Acest lucru se datoreaza si relaxarii pe care o presupune un astfel de process, dar se bazeaza foarte mult si pe beneficiile unei astfel de masti. Aceasta masca revitalizeaza si hidrateaza instant, iar prepararea ei este incredibil de simpla. Nu ai nevoie decat de o lingura de ulei de cocos pentru fata, o lingura de zeama de lamaie si 2 lingurite de miere. Se amesteca toate aceste ingrediente si se aplica cu grija pe toata suprafata tenului. Rezultatele unei astfel de masti cu ulei de cocos pentru fata vor fi vizibile inca dupa primele tratamente.

Cafea verde boabe si macinata

Ulei de cocos presat la rece – beneficii si mod de utilizare

Exista diverse metode de a folosi uleiul de cocos, pentru a te bucura de beneficiile lui, insa unul dintre cele mai apreciate moduri este de a folosi ulei de cocos presat la rece. Aceasta este cea mai pura varianta a uleiului de cocos, deoarece nu-si pierde din proprietati, nefiind extras printr-un proces termic. Uleiul de cocos presat la rece nu sufera nicio modificare, nefiind procesat. Acesta nu contine colesterol, nu contine aditivi alimentari si nu contine grasimi care sa afecteze sanatatea. Produsele care au in compozitia lor ulei de cocos presat la rece sunt cele mai calitative si sunt recomandate de toti doctorii nutritionisti.

Exista ulei de cocos pentru slabit? Cum il poti folosi si la ce te ajuta?

Este destul de cunoscut faptul ca poti folosi ulei de cocos pentru slabit atunci cand esti la regim si cand urmezi o dieta alimentara. Poti introduce acest produs in dieta ta, deoarece va ajuta la reglarea metabolismului si il poti folosi in mai multe feluri pentru a fi eficient. Poti folosi ulei de cocos pentru slabit in bucatarie. Poti prepara cu el cele mai bune retete de desert dietetic. De asemenea, poti praji si poti gati la cuptor cu ulei de cocos, deoarece acesta nu-si va pastra aroma si gustul si nu va afecta astfel alimentele preparate. Ai grija doar sa fie vorba de ulei de cocos rafinat. Uleiul de cocos este bun pentru slabit deoarece contine acizi esentiali si grasimi naturale, care nu ingrasa, ci ajuta sistemul imunitar si regleaza colesterolul.

Produsele din ulei de cocos si proprietati benefice ale acestora pentru corpul tau

Orice nutritionist iti va recomanda produsele din ulei de cocos cu proprietati absolut uimitoare pentru corpul tau, fie pentru o dieta alimentara, fie pentru un tratament dermatologic sau pentru tonifiere si hidratare. Se stie ca aceste produse din ulei de cocos au proprietati miraculoase si aduc beneficii incredibil de vizibile celor ce le folosesc. Uleiul de cocos nu contine grasimi, nu contine aditivi alimentari, nu contine substante nocive sau daunatoare sistemului imunitar si nu contine conservanti. Tocmai de aceea este un minunat produs pentru in bucatarie. Poti gati cu el, poti praji alimente, poti sa-l folosesti la desert si te poti bucura de el intotdeauna, deoarece nu ingrasa, ba chiar ajuta la reglarea colesterolului si la intarirea sistemului imunitar.

Hidrateaza-te folosind din plin ulei de nuca de cocos!

Acest ulei de nuca de cocos se foloseste de foarte multa lume in diverse situatii. Este destul de intalnit in bucatarie, datorita unor beneficii in ceea ce priveste sistemul imunitar. Se poate folosi pentru prepararea desertului, se poate folosi in procesul de prajire a alimentelor, deoarece nu contine grasimi daunatoare si se poate folosi chiar si pentru salate. Netratat fiind, uleiul de nuca de cocos este extrem de benefic pentru sanatatea umana. De aceea este si extrem de cautat. Tu ai cumparat vreodata ulei de nuca de cocos? Incearca acum de pe Biosano! Il poti gasi la un pret atractiv si te poti bucura in liniste de beneficiile lui.

tiai ca poti folosi ulei de cocos pentru dinti? Afla cum te ajuta acesta!

Uleiul de cocos este un adevarat medicament in anumite situatii si este cunoscut pentru calitatile sale, insa exista un lucru necunoscut de foarte multa lume in legatura cu acesta, anume faptul ca poti folosi ulei de cocos si pentru dinti. Acesta poate fi folosit pentru a proteja gingiile. El actioneaza ca un hidratant si in acelasi timp inlatura si microbii, ajutand chiar si la inlaturarea durerilor de gingii. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti clatesti gura cu ulei de cocos pentru dinti puternici si pentru gingii sanatoase, iar acest pas poate fi facut chiar inainte de a te spala pe dinti in mod normal, cu periuta. Acest lucru a fost testat chiar si de catre vedete, avand rezultate uimitoare.

Cum sa-ti faci o masca cu ulei de cocos in doar cateva minute?

Pentru o masca cu ulei de cocos nu ai nevoie decat de doua minute si cateva ingrediente principale, iar rezultatele in urma unui astfel de tratament vor fi vizibile in doar cateva zile. Ai nevoie pentru inceput de uleiul de cocos. Daca acesta este presat la rece este excelent, deoarece uleiul de cocos presat la rece este cel mai natural, si nefiind tratat termic nu-si pierde din calitati. Mai ai nevoie apoi de o lingura de miere de albine pura. Dacă vrei sa subtiezi un pic compozitia si sa-i dai un miros fresh, placut, mai adauga o lingurita sau doua de zeama de lamaie. Masca cu ulei de cocos este preparata si gata sa fie aplicata. Vei vedea ca un astfel de tratament iti va face tenul mai lucios si tu vei fi mai energica in fiecare zi.

Cafea verde boabe si macinata

Iata o lista minunata cu produse din ulei de cocos si intrebuintari ale acestora

Beneficiile uleiului de cocos sunt cunoscute in toata lumea, asa incat nu mai are niciun rost sa ne intrebam de ce sa folosim acest produs. Singurul lucru care trebuie sa ne intereseze este unde gasim ulei de cocos si ce intrebuintari are acest produs. El poate fi gasit pe site-ul Biosano sub forma de unt de ulei de cocos sau ulei de cocos in stare lichida. Intrebuintari ale acestui produs putem gasi oriunde, daca suntem un pic mai creativi. Putem folosi uleiul de cocos in bucatarie, pentru a gati, in cadrul tratamentelor si mastilor de ten sau pentru a slabi, in dietele alimentare. Exista foarte multe produse cu ulei de cocos ce au intrebuintari diverse, insa toate au un lucru in comun. Indiferent de produs, uleiul de cocos nu este daunator, ci este benefic sistemului imunitar si ne ajuta foarte mult in ceea ce priveste lupta impotriva unor boli.

Cum identifici un ulei de cocos extravirgin?

Uleiul de cocos extravirgin este cea mai pura varianta a acestui produs. El este neprocesat si poti simti in acesta adevaratul miros si gust al nucii de cocos. Acesta se extrage mecanic din pulpa de cocos si reprezinta un remediu incredibil de folositor pentru sanatate, nefiind tratat si procesat termic. Pentru un produs cu ulei de cocos extravirgin este important ca acesta sa fie extras prin presare la rece, deoarece tratarea termica il face sa isi piarda din proprietati. Cand cauti ulei de cocos extravirgin, il poti identifica datorita flacoanelor de sticla. Trebuie sa ai grija la acest detaliu, deoarece ambalajul de sticla vesteste calitatea si autenticitatea acestor produse, spre deosebire de ambalajul plasticat. Cumpara cu incredere ulei de cocos extravirgin de pe Biosano!

2 modalitati exotice de a gati cu ulei de cocos alimentar

Se stie la nivel mondial ca uleiul de cocos poate fi folosit in bucatarie. O reteta absolut incredibila este puiul in crusta de cocos. Poti praji pieptul de pui in astfel de ulei, iar apoi poti inchega si crusta tot prin amestecul unor granule de zahar cu ulei de cocos alimentar. O alta reteta fulminanta ce o poti gati cu ulei de cocos alimentar este o garnitura de orez cu fasole uscata si cu ulei de cocos. Poti folosi si lapte de cocos pentru a-i indulci gustul, insa pentru prajirea orezului este necesar uleiul de cocos. Laptele poate fi adaugat dupa prajire, deasupra garniturii. Exista si alte retete ce le poti gati cu ajutorul acestui produs. Ramane sa le descoperi singur. Biosano iti ureaza pofta buna!

2 modalitati rapide in care poti folosi ulei de cocos pentru piele

Cu totii am auzit de beneficiile miraculoase ale uleiului de cocos. Acesta poate fi folosit cu succes pentru ten, deoarece hidrateaza si calmeaza tenul, eliminand excesul de sebum si acneea. 2 modalitati rapide de a utiliza ulei de cocos pentru piele sunt: masca pentru fata cu ulei de cocos si masajul cu ulei de cocos. Putem aplica foarte rapid o masca cu ulei de cocos pentru piele, iar aceasta ne va netezi si revitaliza tenul. De asemenea, pentru o piele mai catifelata, fara impuritati, putem masa intreg corpul cu un astfel de ulei. Rezultatele nu vor intarzia sa apara in niciuna din situatii. In doar cateva zile de tratament vom obtine rezultatele dorite. Acestea vor fi din ce in ce mai vizibile.

Fructele exotice: nuca de cocos si cateva proprietati magnifice ale acesteia

Chiar daca nu creste la noi in tara, nuca de cocos este destul de cautata datorita unor proprietati extraordinare pe care le are. Este un fruct foarte hranitor, iar din uleiul extras din nuca de cocos putem realiza chiar si medicamente. Aceste fructe sunt originare din zonele tropicale si pot fi folosite in bucatarie, in gama de medicamente naturiste sau in cosmetice. Nuca de cocos are proprietati benefice sanatatii si poate fi folosita in moduri extrem de diverse. De asemenea, aproape toate partile unui cocotier, pot fi folosite. Cocotierul este copacul ce produce nuca de cocos, acest produs cu proprietati magnifice.

La Biosano gasesti felurite produse naturiste precum si uleiuri naturale presate la rece. Uleiul de cocos extra virgin este unul din uleiurile cu multiple utilizari si beneficii . Putem folosi ulei de cocos la prepararea unor mancaruri atat delicioase cat si sanatoase, precum si in produse cosmetice. Acest ulei furnizeaza organismului o cantitate optima de acizi grasi esentiali, fier si vitaminele E si K, contine o multime de acizi grasi de calitate, care au proprietati de regenerare a pielii si a parului, precum si de mentinere a unei sanatati de fier.

La temperaturi de pana la 25 de grade, uleiul de cocos are forma solida, insa la temeprauri mai mari, acesta devine lichid. Acest lucru nu afecteaza in niciun fel calitatea sau proprietatile uleiului. Mancarurile gatite cu ulei de cocos sunt gustoase si sanatoase. Uleiul de cocos contribuie la fragezirea alimentelor, astfel incat acestea devin incredibil de delicioase. Uleiul de cocos este indicat in special pentru prajit, deoarece are un punct de ardere foarte ridicat fata de celelalte uleiuri care devin toxice din cauza temperaturii ridicate la care sunt expuse.

Unul dintre domeniile in care se mai foloseste uleiul de cocos este domeniul cosmetic. Acest lucru se datoreaza cantitatii mari de acizi grasi esentiali si vitamine din continutul acestui ulei. Astfel, adaugat in produsele cosmetice pentru ingrijirea parului, uleiul de cocos netezeste, hraneste si regenereaza parul de la radacina pana la varf, elimina matreata atunci cand este masat direct pe scalp si previne caderea firelor de par.

In plus, uleiul de cocos este folosit si la prepararea sapunurilor naturale si a pastei de dinti. Impreuna cu alte ingrediente naturale, va puteti crea acasa la dumneavoastra produse cosmetice sanatoase, care sa va ajute sa va mentineti tineretea si frumusetea pentru mai mult timp.