Noutati, Stil de viata sanatos

7 motive pentru care ar trebui sa bei suc de orz verde!

Pulberea de orz verde contine o multime de vitamine, minerale si aminoacizi. Ofera organismului toate substantele nutritive de care are nevoie pe parcursul unei zile.

orz verde;

  1. Sursa bogata de vitamine

Orzul verde contine vitaminele C si E si din complexul B – B1, B2, B6, acid folic, betacaroten, fosfor, fier – previn anemia, calciu – întareste oasele si dintii, potasiu, magneziu – amelioreaza efectele stresului si previne crampele musculare, mangan – îmbunatateste imunitatea.

  1. 2.       te ajuta sa slabesti

Orzul verde a cucerit lumea în primul rând datorita faptului ca ajuta la slabit. Care este secretul? Acesta contine o cantitate mare de fibre, lucru ce stimuleaza peristaltismul intestinal, ajuta la pierderea în greutate si accelereaza metabolismul. Reduce pofta de mâncare. Cu acest produs te poti mentine supla si frumoasa pentru mai mult timp! De asemenea, orzul verde regleaza catitatea de zahar din sânge, înca un plus în ceea ce priveste pierderea în greutate.

  1. 3.       Îti ofera un plus de energie

Orzul verde înlocuieste mai multe cesti de cafea. Acesta are un efect stimulant care dureaza câteva ore.

  1. 4.       Are un continut ridicat de clorofila

Clorofila contribuie la buna functionare a inimii si sistemului vascular, uterului, plamânilor si intestinelor. Clorofila stimuleaza si consolideaza. De asemenenea, clorofila contine o substanta care elimina mirosul neplacut al corpului si din respiratie. În plus, clorofila echilibreaza nivelul acido-bazic al organismului.

  1. 5.       Protejeaza împotriva cancerului

Orzul verde contine seleniu, element care protejeaza împotriva actiunii nocive a radicalilor liberi. Acest lucru previne formarea de tumori canceroase.

  1. 6.       Combate acneea

Orzul verde este adjuvant în tratamentul acneei si a dermatitei atopice. Are efect antibacterian si antiaging. Consumul regulat de orz verde îmbunatateste aspectul pielii, parului si a unghiilor.

  1. 7.       Previne osteoporoza

Datorita continutului ridicat de calciu – de pâna la 37 de ori mai mult decât alte surse, consumul de orz verde previne aparitia osteoporozei.

 

tags: orz verde, produs de slabit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *