Stil de viata sanatos

Apa cu sare – remediu pentru o multime de afectiuni

Se pare ca o cantitate mare de apa, în care s-a adaugat o sare de calitate, poate vindeca o multime de afectiuni. Acest amestec este foarte benefic pentru sanatate.

Oamenii de stiinta confirma faptul ca un pahar cu apa cu sare are un impact mare asupra organismului. Din pacare, în ultimii ani, lumea occidentala a respins aceasta practica, presupunând ca sarea este daunatoare pentru organismul uman. Cu toate acestea, consumul de sare de mare pura are efecte benefice garantate asupra sanatatii! În acest sens, sarea de Himalaya este cea mai potrivita, deoarece este lipsita de impuritati si contine peste 83 de substante benefice pentru organism, cum ar fi mineralele si electrolitii.

Iata ce beneficii are consumul de apa cu sare:

  • Hidrateaza: când folosim doar apa pentru a ne hidrata, este posibil sa exageram si sa dam corpului mai multa apa decât are nevoie. În loc de apa simpla, folositi apa cu sare, cel putin o data pe zi.
  • Sustine digestia: apa sarata stimuleaza enzimele digestive. Un pahar de apa cu sare baut dimineata îmbunatateste digestia în mod vizibil.
  • Detoxifica: un pahar de apa sarata elimina toxinele din organism si excesul de bacterii daunatoare.
  • Sustine sistemul osos: apa sarata are un efect benefic asupra problemelor legate de sistemul osos, în special la persoanele care sufera de osteoporoza.
  • Are efecte benefice asupra sanatatii pielii
  • Echilibreaza nivelul de zahar din organism
  • Fortifica sistemul imunitar
  • Lupta împotriva varicelor

Un pahar de apa cu sare este plin de minerale pe care organismul le recunoaste si care se absorb rapid. Ionii pozitivi din sare se asociaza cu moleculele negative de apa si viceversa, ceea ce contribuie la o excelenta absorbtie de catre organismul uman. Prin urmare, apa nu mai este doar apa, iar sarea nu mai e pur si simplu sare. Aceasta combinatie este foarte buna pentru organism.

tot ce trebuie sa faceti este sa beti un pahar de apa cu un praf de sare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *