• -10%

Biomicin Urinar (A20) 15cps moi Fares

SKU
fares0006

Producator: Fares | Pretul include TVA | Cod: fares0006

Stoc limitat
Pret special 24,40 RON Pret standard 27,20 RON

Promotie valabila pana la 14 Jun, 2023 in limita stocului disponibil.

Comanda telefonic (Luni-Vineri: 08:00-16:30)

0742.325.909 0770.226.377

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile peste 69 lei!
Pentru comenzile sub 69 lei, transportul costă doar 14.9 lei

Cumpără produse de minim 150 de lei și primești
Arahide 50g CADOU!

Comenzile peste 250 lei primesc automat și o pungă de
Migdale 90g!

Detalii

Biomicin Urinar contribuie la combaterea microorganismelor potenţial patogene la nivelul tractului genito-urinar.

BENEFICII:

– Contribuie la apărarea împotriva microorganismelor la nivelul tractului genito-urinar (atât feminin cât şi masculin), având un spectru larg de acţiune.

– Ajută la calmarea iritaţiilor la nivelul tractului urinar.

– Ajută la calmarea senzaţiilor neplăcute apărute la urinare.

 

Ingrediente:

Cimbru | Floarea soarelui | Ienupărul | Scorțișoară | Şovârv

– Ulei de floarea soarelui 150 mg
– Ulei esenţial de şovârv (Origani aetheroleum) 60 mg
– Ulei esenţial de ienupăr (Juniperi aetheroleum) 20 mg
– Ulei esenţial de scorţişoară (Cinnamomi aetheroleum) 10 mg
– Ulei esenţial de cimbru de cultură (Thymi aetheroleum) 10 mg

Cunoscut şi folosit încă din Antichitate pentru multiplele sale calităţi, uleiul esențial de şovârvul este bogat în terpene, în special carvacrol şi timol. Uleiul are potenţial de apărare împotriva bacteriilor în tractul urinar cuprinzând un spectru larg de acţiune care include bacterii, fungi şi chiar şi virusuri. Uleiul esenţial de şovârv distruge învelişul lipidic viral fapt care nu mai permite microorganismului aderarea la altă celulă gazdă. 

Fructele de ienupăr erau deja cunoscute ca un agent diuretic şi de apărare împotriva bacteriilor în Antichitate, fiind folosite și pentru rinichi. Datorită compoziţiei sale, uleiul esenţial de ienupăr stimulează irigarea organelor urinare, având un bun efect diuretic şi acvaretic (diureză fără pierdere de electroliţi); totodată optimizează contracţiile musculaturii netede la nivel urinar.

Scorţişoara conţine un ulei esenţial bogat în aldehidă trans-cinamică şi eugenol. În anumite studii ştiinţifice în vitro, uleiul s-a dovedit a fi eficient în apărarea organismului împotriva microorganismelor de tip fungic şi bacterian.

Utilizarea medicinală a cimbrului este documentată încă din 1589. Uleiul esenţial este tratat în farmacopee şi cărţi standard de fitoterapie de multe decenii, iar în Germania produsele ce conțin ulei esenţial de cimbru există pe piaţă cel puţin din 1976. Prezenţa timolului în pondere însemnată, conferă uleiului o eficientă acţiune de apărare a organismului împotriva  microorganismelor, cu un spectru foarte larg.

 

 

Mod de administrare:

Copii 10-14 ani: câte 1 capsulă de 2 ori pe zi, la 1 oră după masă.

Copii peste 14 ani şi adulţi: câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, la 1 oră după masă.

Durata unei cure este de 10-15 zile.

La recomandarea medicului se pot administra 3-4 capsule pe zi, timp de 20 de zile. Administrarea se poate relua după o pauză de 2 săptămâni.

ATENŢIONĂRI: Nu se recomandă în caz de ulcer gastro-duodenal, gastrită, copiilor sub 10 ani. Nu se administrează pe stomacul gol.

SARCINĂ ŞI ALĂPTARE: Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine.

Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI: Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.

La dozele recomandate nu au fost semnalate interacţiuni şi efecte secundare.

Notificat la Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului Nr. 10527/25.08.2016

A se păstra la loc uscat și la temperatura mediului ambient.

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Biomicin Urinar (A20) 15cps moi Fares

Disclaimer

*Oferte valabile în limita stocului disponibil!
* Biosano.ro nu susține existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil de viață sănătos, iar suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată. Mai mult ...
* Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă va ajuta să vă mențineți în formă.
* De asemenea, toate informațiile din site sunt publicate cu rol informativ și nu trebuie să înlocuiască sfaturile, prescripțiile medicului sau a specialistului în nutriție. De aceea, înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră.
* Țineți cont că suntem diferiți, iar efectele unui produs, pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, stare de sănătate, vârstă și alți factori.
* Vă încurajăm să trăiți sănătos, să adoptați un stil de viață armonios, cu o dietă bogată în fructe și legume proaspete, cu activitate fizică și atitudine pozitivă. Cu siguranță rezultatele eforturilor dumneavostră de menținere a sănătății vor da roade.

Sus
Contact