Cafeaua verde este un produs revolutionar, plin de antioxidanti. Mult mai sanatoasă decât cea prăjită, cafeaua verde aduce sănătății o mulțime de beneficii sănătății. Elimină radicalii liberi din organism, protejând astfel împotriva apariției cancerului și a altor boli degenerative. De asemenea, cafeaua verde previne apariția semnelor de îmbătrânire prematură. Menține pielea tânără pentru mai mult timp și îi oferă fermitate și strălucire naturală.

Elimină celulita și kilogramele în plus

Cafeaua verde este cunoscută în special datorită proprietății sale de a elimina kilogramele în plus. Acest lucru se datorează conținutului ridicat de acid clorogenic, substanță care lipsește din cafea prăjită, deoarece se pierde prin procesul de slăbire.

O altă substanță prezentă în cafea care are efecte de reducere a celulitei și a grăsimii în exces este cofeina. Prezentă în cafeaua verde într-o cantitate mai mare decât în cea prăjită, cofeina este un foarte aliat în lupta împotriva kilogramelor în plus.

Studiile efectuate pe cafeaua verde au demontrat că poți slăbi fără să schimbi nimic în dietă, ci doar bând această licoare minunată. Însă, pentru o slăbire sănătoasă și rapidă, vă recomandăm ca în paralel cu consumul de cafea verde să aveți o dietă echilibrată și să faceți cât mai multă mișcare.

Beneficiile cafelei verzi cu ghimbir

Cafeaua verde cu ghimbir este o băutură excelentă, care aduce numai beneficii sănătății dumneavoastră. Ghimbirul oferă cafelei verzi o aromă minunată, îmbunătățind-o, în același timp cu proprietățile sale benefice asupra digestiei.

Cum se prepară?

Cafeaua verde se prepară ca o infuzie. Astfel, peste 2 – 3 lingurițe de cafea verde cu ghimbir de toarnă 250 ml de apă fierbinte, se lasă la infuzat 5 – 10 minute, după care se strecoară și se bea conținutul.

Pentru efecte rapide, vă recomandăm să beți cafeaua verde neîndulcită. Dacă, totuși, vă displace gustul cafelei verzi, vă recomandăm să îi îmbunătățiți gustul cu îndulcitori naturali, precum xilitolul sau stevia.