Cafeaua verde este un produs foarte sanatos, care vă aduce o mulțime de beneficii sănătății. Aceasta provine de la boabele de cafea verde neprelucrate termic. Prin procesul de prăjire, cafeaua îți pierde o mare parte din proprietățile benefice, cum ar fi antioxidanții și acidul clorogenic.

Acidul clorogenic din cafeaua verde este răspunzător de topirea kilogramelor în plus. Această substanță lipsește complet din cafeaua prăjită, fiind prezent doar în boabele de cafea neprelucrate termic. Studiile au aratat ca acidul clorogenic este capabil să dizolve grăsimea în exces, fără a fi nevoie să țineți vreo dietă specială sau să schimbați ceva din stilul dumneavoastră de viață.

De asemenea, cafeaua verde reduce nivelul de zahăr din sânge. Practic, atunci când consumați cafea verde, este ca și cum ați ține o dietă slabă în zaharuri și carbohidrați.

Cafeaua verde conține o cantitate mare de cofeină care are un rol important în procesul de detoxifiere și de eliminare a kilogramelor în plus. De asemenea, cofeina vă oferă un tonus excelent și putere de concentrare. Însă, trebuie să aveți mare grijă să nu consumați cafea verde mai târziu de ora 18, deoarece cantitatea de cofeină din acest produs este mai mare decât în cazul cafelei prăjite.

În plus, cafeaua verde are efecte benefice în combaterea și eliminarea celulitei, are proprietăți antialergice și antidepresive și oferă pielii dumneavoastră strălucire naturală.

Scorțișoara este plină de substanțe nutritive și îmbunătățește cafeaua verde cu proprietățile sale curative. Scorțișoara reglează nivelul de zahăr din sânge, îmbunătățește digestia, are proprietăți antiseptice și este un tonic excelent.

Cafeaua verde cu scorțișoară este o băutură excelentă, cu un gust minunat. Poate fi consumată atât caldă, cât și rece, de la frigider. Pentru a beneficia din plin de efectele miraculoase ale acestei băuturi, se recomandă consumul a 2 – 3 cești de cafea verde cu scorțișoară în fiecare zi, din care prima dimineața pe stomacul gol.

Pentru efecte rapide, vă recomandăm să întregați cura cu cafea verde cu scorțișoară într-un stil de viață sănătos care implică o alimentație sănătoasă și mișcare.