Cu o aromă mult mai accentuată și intensă decât a cafelei clasice, cea verde reprezintă o încântare pentru consumatori, dar totodată o sursă inepuizabilă de beneficii asupra organismului. Este vorba despre cafeaua neprăjită, crudă, care nu este supusă prelucrării termice.

Motivele pentru care vă recomandăm acest tip de cafea în detrimentul opțiunii cu care cei mai mulți sunt obișnuiți sunt numeroase. Este băutura cu un conținut bogat de antioxidanți, responsabili de prevenirea unor boli și afecțiuni numeroase, precum cele de natură cardiovasculară, inclusiv ca impediment în ceea ce privește distrugerea celulelor.

 

®     Cum se prepară cafeaua verde?

Modul de preparare al acesteia diferă de cel binecunoscut de toți. Nici nu se dă în clocot și nici nu se fierbe. Infuzia este modalitatea prin care se obține o cafea aromată și delicioasă, asemenea preparării ceaiului.

Pentru a beneficia de toate proprietățile antioxidante ale cafelei, este indicat să consumați preparatul fie imediat, fie într-un timp cât mai scurt. Consumată ca atare, fără îndulcitori, cafeaua verde este o sursă minunată de antioxidanți, preferabil a fi consumată până în amiază.

Băutura are efecte asemănătoare cu cele ale ceaiului verde când este consumată. Așadar, sunt numeroase, chiar mai puternice potrivit cercetătorilor.

Vă invităm să descoperiți gama noastră privind numeroase sortimente de cafea verde. În combinație cu ghimbirul sau scorțișoara, de exemplu, va rezulta nu doar o băutură mai gustoasă, dar și cu beneficii înmulțite.

Boabe cafea verde

 

®     Beneficiile însemnate ale cafelei verzi

Consumul zilnic al băuturii poate avea numeroase efecte benefice asupra corpului uman. Accentuăm ideea referitoare la conținutul de antioxidanți atât de bogat, încât reușește să asigure o stare de sănătate optimă. Acțiunea acestora se resimte și asupra ficatului, ce se detoxifică mai eficient decât prin alte cure, totodată reducând riscul de a face diabet.

Efectele cafelei verzi se resimt și la nivelul activității cerebrale pentru care constituie un tonic excelent.

O recomandăm și celor ce urmează cure de slăbire, pentru efectele acidului clorogenic conținut de produsele pe care vi le punem la dispoziție. Metabolismul este accelerat cu ajutorul acestei substanțe. Mai mult decât atât, favorizează inhibarea glucozei în intestine, reducând astfel considerabil senzația de foame. În acest sens este benefică celor ce urmează o cură de slăbire.

De altfel, este apreciată și pentru eficiența privind ușurarea tranzitului intestinal. Asta înseamnă că favorizează o digestie mult mai bună a alimentelor.

Este o soluție pentru cei care suferă de insomnii întrucât consumul ei ajută la relaxarea întregului organism. Aceasta este potrivită pentru consum și în cazul celor care suferă de tensiune arterială, întrucât reduce considerabil acest risc, precum și tahicardiile.

De menționat sunt și beneficiile antiinflamatoare, respectiv antiseptice ale băuturii. Poate fi trecută cu încredere în lista substanțelor cu capacități dezinfectante naturale, întrucât este deosebit de eficientă privind un spectru extins de viruși.

Nu există contraindicații în ceea ce privește consumul său, adică nu prezintă efecte negative asupra organismului.

Motivele pentru care recomandăm clienților noștri consumul acesteia sunt mult mai multe. Suntem la dispoziție pentru a vă furniza informațiile de interes referitoare la acest tip de produs.

Un lucru este cert: cafeaua verde oferă un ajutor deosebit privind încetinirea îmbătrânirii premature, efectele sale resimțindu-se atât la nivelul tenului, cât și al pielii.

Vă punem la dispoziție o gamă variată constând în cafea verde măcinată, arabilă, de tip bio vegană, RAW ECO, simplă sau cu diferite arome. Găsiți în portofoliul nostru și alte produse cu conținut natural, menite să susțină o alimentație sănătoasă, cu numeroase beneficii pentru organism.