0,00 RON
0

Cosul meu

produs - 0,00 RON
L-V, 8:30-17:30
 1. 14.05.2020 17:07

  „Micul-dejun e cea mai importantă masă a zilei” -  cu toții am auzit aceste cuvinte repetate iar și iar. Totuși, unii dintre noi sar peste prima masă a zilei, iar alții se mulțumesc cu o porție foarte mică de mâncare. De ce este important totuși să mâncăm dimineața?

  Read More
 2. 02.04.2020 15:40

  Cele doua termene au câștigat din ce în ce mai multă popularitate, pe rafturile magazinelor apărând din ce în ce mai multe produse cu aceste etichete. Dar care este diferența dintre vegan și vegetarian? Ce înseamnă să fi vegan? Dac vegetarian? Câte tipuri de vegetarianism sunt? De ce unele persoane aleg un stil de viață vegan? Dar Raw-Vegan? Vom încerca să răspundem la toate aceste întrebări în următorul articol. 

  Read More
 3. 26.03.2020 11:07

  Să învățăm împreună ce este un produs BIO, care este diferența dintre BIO și organic, și de ce ar trebui să alegem produse BIO.

  Read More
 4. 24.03.2020 10:36

  Mare parte dintre noi a avut de-a face cu tuse și durere în gât, fie din perioadele de gripă și răceală, fie de sine stătătoare, doar ca să ne îngreuneze viața. Probabil că fiecare apelează la anumite remedii să ne ajută să trecem mai repede peste aceste episoade, așa că am adunat o bună parte din ele pentru a le face cunoscute tuturor. 

  Read More
 5. 25.02.2020 10:04

  Glutenul este o temă controversată în prezent. Majoritatea specialiștilor afirmă că este sigur pentru toată lumea, cu excepția celor ce suferă de boala celiacă, pe când unele surse consideră că acesta ar trebui eliminat din dieta noastră. În articolul următor vom încerca să acoperim toate întrebările dvs. legate de gluten.

  Glutenul este o temă controversată în prezent. Majoritatea specialiștilor afirmă că este sigur pentru toată lumea, cu excepția celor ce suferă de boala celiacă, pe când unele surse consideră că acesta ar trebui eliminat din dieta noastră.

  Read More
 6. 09.01.2020 16:25

  Energie într-un pahar? Imediat! Ți-am ales 5 rețete de smoothie-uri pe care te vor umple de energie dimineața și te vor ajuta și în cura de detoxifiere. Tu pe care vrei să-l încerci?

  Read More
 7. 06.01.2020 11:46

  Sărbătorile au venit și au trecut, iar ca în orice început de An Nou este timpul pentru o mică schimbare în alimentația noastră. După atâtea mese grele, este și timpul pentru o mică cură de detox, nu? Vă prezentăm 7 rețete simple pe care oricine le poate introduce în rutina de zi cu zi. 

  Read More
 8. 23.10.2019 12:45

  Suntem înconjurați de informații despre necesitatea suplimentării dietei cu magneziu. Din păcate, majoritatea produselor disponibile sub formă de tablete, pe lângă cantitățile de substanță dorite, oferă organismului nostru o serie de substanțe chimice care pot afecta negativ funcționarea sistemului digestiv.

  Deci, cum găsiți un mod natural și eficient de a suplimenta magneziul? Răspunsul la această întrebare poate fi găsit în articolul următor! 

  Read More
 9. 30.09.2019 08:29

  Un nou sezon, un nou val de răceli și afecțiuni specifice. Când mercurul din termometre scade brusc, iar diferențele de presiune își fac simțită prezența, durerile reumatice afectează o arie vastă de persoane. Dacă în trecut aceste simptome erau identificate mai mult printre vârstnici, astăzi acestea sunt din ce în ce mai frecvente și în rândul tinerilor. 

  Read More
 10. 27.09.2019 08:48

  Stresul este un factor declanșator al multiplelor tipuri de boli, afecțiuni. Pe unele le amplifică, pe unele le inițiază. Deși se promovează ideea de viață echilibrată, bazată pe o dietă sănătoasă, suficiente ore de somn, hidratare și o stare pozitivă ca aspecte ce funcționează în combaterea stresului, uneori nu este de ajuns. Suplimentele sunt și ele recomandate, un stimul pentru ca organismul să lupte eficient.

  Read More
Asc