Noutati

Batoane de ciocolata cu ovaz

Reteta simpla si rapida de ciocolata cu ovaz pe care cei mici, cât si cei mari, o vor adora cu siguranta!  

 PS: Prajitura nu necesita coacere!

Ingrediente:

Baza de ovaz:

1 cana fulgi ovaz

6 linguri unt de cocos

2 lingurite sirop de agave

Ciocolata:

60 g nuci pecan

10 linguri ulei de cocos

3 linguri unt de cocos

3 linguri sirop de agave

3 linguri pudra de roscove

4 linguri faina de cocos

 Mod de preparare:

Se amesteca ovazul cu untul de cocos la temperatura camerei, se adauga siropul de agave si se toarna compozitia într-o tava de silicon de forma unui chec sau în orice alt vas preferati. Se baga apoi la frigider pentru 20 de minute. Între timp, se maruntesc nucile pecal la robotul de bucatarie Acestea se vor amesteca cu restul ingredientelor pentru ciocolata. Dupa aceea, scoatem baza de ovaz de la frigider si turnam peste aceasta amestecul de ciocolata. Compozitia astfel obtinuta o bagam la frigider pentru înca o ora, dupa care poate fi servita. Dupa preferinte, daca o doriti mai moale, scoateti ciocolata din frigider cu 10 minute înainte de a o consuma si lasati-o la temperatura camerei. Este un desert delicios, ideal pentru copii, si nu numai!

Batoanele de ciocolata cu ovaz sunt o varianta sanatoasa la ciocolata din comert si mult mai nutritive.

Pofta buna!

Sursa: https://mamidavidhealthycookig.ro/2019/09/25/ciocolata-cu-ovaz 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *