Morcovi glazurați

Timp de preparare: 5 minute

Timp de gătire: 15 minute

Timp total: 20 de minute.

Ingrediente:

- 500 g de morcov proaspăt tăiat longitudinal

- 2 linguri de unt de ghee

- 1 linguriţă de zahăr de cocos

- ½ linguriţă de sare de Himalaya

- 10 g de ghimbir proaspăt ras

- 1 linguriţă de seminţe de chia

- câteva frunze de busuioc


Mod de preparare:

Se topeşte untul într-o tigaie, se adaugă zahărul de cocos, sarea de Himalaya şi ghimbirul. Se lasă pe foc timp de aproximativ 2 minute. Se adaugă morcovul tăiat şi se căleşte la foc mare timp de aproximativ 3 minute. Se adaugă puţin apă în tigaie, astfel încât să acopere morcovul. Se aduce la temperatura de fierbere, se acoperă şi se găteşte timp de aproximativ 15 minute, amestecând din când în când. Morcovul se va găti, iar apa se va evapora. La sfârşit, se adaugă busuiocul, iar seminţele de chia se presară înainte de servire.


Poftă bună!