O alternativă excelentă pentru persoanele alergice la agenţii chimici de curăţare.

     Ne place curăţenia şi ne dorim să trăim în curăţenie. Încercăm să o păstrăm pentru cât mai mult timp, însă uneori în zadar. Si uite asa trebuie să ne umplem casele de produse de curăţenie.

     În ceea ce priveşte produsele chimice, nu există niciun produs cu care să curăţăm şi hainele, şi părul şi animalele şi plantele. Însă pentru toate acestea există un produs natural: nucile de spălat. Ce le face să fie aşa de speciale? Acestea conţin saponină, un săpun natural care în contact cu apa fierbinte produce spumă. Provin din India şi Nepal, unde de secole au fost folosite pentru proprietăţile lor de curăţare.

     Cel mai mare avantaj al nucilor de spălat este versatilitatea lor, eficiența și mai presus de toate, faptul că acestea sunt complet naturale, ecologice, și, prin urmare nu dăunează sănătății, mai ales dacă suferiți de alergii. Au o mare aplicabilitate în gospodărie şi pot înlocui detergenţii chimici.

     Nu au miros, astfel încât nu produc iritaţii olfactive şi nu distrug ţesăturile.

     Încercaţi aceste minunate daruri ale naturii. Desigur, nu curăţă hainele la fel ca la spălatorie, însă sunt eficiente şi nu dăunează mediului înconjurător.