O supă vegană ce se pregătește în doar 30 de minute și asigură necesarul de nutrienți pentru întreaga familie.

 

Ingrediente:

pentru 4 porții

1 ceapă, tăiată cubulețe

2 căței de usturoi, tocați
sau 1 linguriță pastă de usturoi

1 păstârnac, tăiat în bucăți mici

2 rădăcini de țelină, tocate mărunt

1 broccoli, tocat fin

½ avocado

1 lingură de ulei de nucă de cocos

1 lingură supă limpede, fără drojdie

1 L de apă

1 mână de spanac

2 linguri de suc de la o lămâie proaspăt stoarsă

1 lingură Tahini alb

Pentru a servire:

2 lingurițe de susan

½ felii de avocado

 

Mod de preparare:
Se taie ceapa, usturoiul, păstârnacul, țelina, broccoli și ½ avocado în bucăți mici. Între timp, încălziți uleiul de nucă de cocos într-o cratiță mare. Se adaugă ingredientele și se călesc aproximativ 5 minute. Apoi adăugați bulionul de legume în cratiță și acoperiți. Lăsați la foc mic timp de aproximativ 10 minute. Acum amestecați spanacul cu sucul de lămâie, tahini și piureul de legume până obțineți o cremă. Adăugați apă dacă este necesar. Decorați supa cu semințe de susan și puțin avocado.

Sursa: rapunzel.de