0,00 RON
0

Cosul meu

produs - 0,00 RON
Transport gratuit in toata tara pentru comenzile mai mari de 49 de lei de lei prin PrioriPost
Transport gratuit la comenzile mai mari de 49 lei prin PrioriPost

Produse recomandate

Cele mai comune boli

În lumea ideală nu există boli sau afecţiuni însă, din păcate, acest lucru nu este posibil. Bolile au existat dintotdeauna şi vor continua să existe. Deşi medicina modernă a descoperit tratamente pentru bolile considerate în trecut incurabile, acestea nu pot fi eliminate. Lumea evoluează, la fel şi bolile.

În ultimele decenii au apărut o mulţime de boli care au legătură cu stilul de viaţă, precum bolile de inimă, cancerul, depresia, anxietatea, sindromul de suprasolicitare.

Un lucru foarte important este prevenirea. Întotdeauna este mai uşor să previi decât să tratezi. Cu toate acestea, nu toţi sunt conştienţi de acest lucru. Din cauza lipsei de timp, a stilului de viaţă alert şi a altor factori, de multe ori neglijăm cel mai important aspect al vieţii noastre, sănătatea. Din păcate, de multe ori realizăm acest lucru prea târziu.

De aceea am realizat această pagină, pentru cei care ţin la sănătatea lor şi doresc să găsească metode naturale de combatere a bolilor.

Veţi găsi aici o mulţime de informaţii despre boli şi tratamente naturale.

 

 

Tabel  Lista 

Desc

Tabel  Lista 

Desc

Disclaimer

Oferta valabila in limita stocului disponibil!

* Biosano.ro nu sustine existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil  de viață sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată. Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă ajută să vă mențineți în formă.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.
Toate informațiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră. Informațiile de pe site nu pot înlocui prescripția medicală sau sfaturile medicului sau a terapeutului.