0,00 RON
0

Cosul meu

produs - 0,00 RON
Promotiile se termina in:
Transport gratuit in toata tara pentru comenzile mai mari de 199 de lei de lei prin curier rapid
Transport gratuit la comenzile mai mari de 199 lei

Afectiuni ale ficatului

Tabel  Lista 

Desc

Tabel  Lista 

Desc

 

Afecţiuni ale ficatului cauzate de alcool

Alcoolul este cea mai frecventă cauză a bolilor hepatice.

Intoxicaţia cu alcool este rezultatul abuzului de acestă substanţă şi poate duce la deces. De ce se întâmplă acest lucru? Ficatul este locul unde se metabolizează alcoolul. Dezechilibrul creat de efectele radicalilor liberi şi de mecanismele de eliminare a acestora duce la apariţia aşa-numitului stres oxidativ, principala cauză a deteriorării ficatului.

În timp, în funcţie de cantitatea de alcool consumată şi de constituţia genetică, în ficat se creează celule grase, care duc la inflamaţii şi ciroză, definite ca boli hepatice alcoolice. Netratate, aceste boli pot cauza decesul.

Metoda cea mai eficientă de a preveni apariţia bolilor hepatice este de a înceta consumul de alcool.

Dieta are un rol important în reconstrucţia celulelor hepatice.

 

Disclaimer

Oferta valabila in limita stocului disponibil!

* Biosano.ro nu sustine existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil  de viață sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată. Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă ajută să vă mențineți în formă.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.
Toate informațiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră. Informațiile de pe site nu pot înlocui prescripția medicală sau sfaturile medicului sau a terapeutului.