0,00 RON
0

Cosul meu

produs - 0,00 RON
Promotiile se termina in:
Transport gratuit in toata tara pentru comenzile mai mari de 199 de lei de lei prin curier rapid
Transport gratuit la comenzile mai mari de 199 lei

Andropauza

 

Andropauza – menopauza la bărbaţi

Andropauza este o afecţiune care poate apărea la bărbaţi după vârsta de 50 de ani. Contrar credinţei populare, menopauza la femei şi andropauza la bărbaţi sunt două procese diferite. Acestă afecţiune este cauzată de scăderea producţiei de androgeni.

Deficitul de hormoni masculini determină deterioarea fizică şi mentală. Astfel, bărbaţii aflaţi la andropauză pot suferi depresii prelungite, pot deveni hiperactivi şi nervoşi. Rezistenţa organismului scade iar starea generală este alterată.

Andropauza prezintă următoarele simptome:

-         Scăderea libidoului

-         Slăbirea sistemului imunitar

-         Predispoziţia la boli cardiovasculare

-         Dificultăţi de respiraţie şi oboseală

-         Deteriorarea stării generale şi a puterii de concentrare

-         Bufeuri, transpiraţie nocturnă, somn neliniştit

-         Schimbarea frecventă a stării de spirit, sensibilitate excesivă şi uneori depresie. Acest lucru face ca unii bărbaţi să devină chiar agresivi

-         Pierderea sau luarea în greutate, în special în zona burţii

-         Probleme ale tractului urinar

-         Dureri de spate

Simptomele andropauzei depind mai mult de starea generală de sănătate, nu neapărat de vârstă. Această afecţiune poate apărea mai repede la bărbaţii care suferă de boli precum ateroscleroza, diabetul zaharat, hipertensiunea arterială, şi la cei care sunt fumători, abuzează de alcool, au o alimentaţie nesănătoasă şi nu fac suficientă mişcare. De asemenea, factorul genetic joacă un rol important.

Pentru a vă îmbunătăţi calitatea vieţii şi pentru preveni şi amâna apariţia andropauzei, natura vă oferă remedii menite să vă îmbunătăţească starea de spirit şi să amelioreze simptomele acestei afecţiuni.

Disclaimer

Oferta valabila in limita stocului disponibil!

* Biosano.ro nu sustine existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil  de viață sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată. Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă ajută să vă mențineți în formă.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.
Toate informațiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră. Informațiile de pe site nu pot înlocui prescripția medicală sau sfaturile medicului sau a terapeutului.