0,00 RON
0

Cosul meu

produs - 0,00 RON
Promotiile se termina in:
Transport gratuit in toata tara pentru comenzile mai mari de 199 de lei de lei prin curier rapid
Transport gratuit la comenzile mai mari de 199 lei

Colesterol

Tabel  Lista 

Desc

Tabel  Lista 

Desc

 

Colesterol

Colesterolul este un compus gras ce se găseşte în membranele celulare şi are rol în producerea de hormoni, biosinteza acidului biliar şi producţia de vitamina D.

Când colesterolul este la un nivel normal, nu există niciun motiv de îngrijorare. Însă atunci când colesterolul este prea mare trebuie intervenit, pentru a preveni îmbolnăvirea.

Valorile ridicate ale colesterolului produc boli de inimă şi reduc eficienţa creierului. Produsele pe care le consumăm determină nivelul de colesterol, de aceea este foarte important să avem o nutriţie sănătoasă.

Colesterolul este de două tipuri: LDL şi HDL. Primul este considerat colesterol „rău”, fiind cel responsabil de apariţia bolilor cardiovasculare. În schimb, HDL este un compus gras de care organismul nostru are nevoie şi care îmbunătăţeşte activitatea inimii şi a creierului.

 

Disclaimer

Oferta valabila in limita stocului disponibil!

* Biosano.ro nu sustine existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil  de viață sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată. Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă ajută să vă mențineți în formă.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.
Toate informațiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră. Informațiile de pe site nu pot înlocui prescripția medicală sau sfaturile medicului sau a terapeutului.