0,00 RON
0

Cosul meu

produs - 0,00 RON
Promotiile se termina in:
Transport gratuit in toata tara pentru comenzile mai mari de 199 de lei de lei prin curier rapid
Transport gratuit la comenzile mai mari de 199 lei

Depresia

Tabel  Lista 

Desc

Tabel  Lista 

Desc

 

Depresia este o tulburare severă a dispoziţiei. Simptomele acesteia includ: stare generală de rău care persistă, simptome somatice, lentoare psihomotorie şi anxietate.

Depresia poate avea diferite intesităţi: uşoară, moderată şi severă. Această afecţiune se manifestă prin simptome precum lipsa interesului asupra activităţilor de zi cu zi, lipsa de bucurie asupra vieţii, insomnie sau hipersomnie, lentoare, oboseală, lipsa energiei, sentimente de vinovăţie, dificultăţi de concetrare şi gânduri suicidare.

Pentru mulţi oameni, depresia este un motiv de ruşine. Prin urmare, evită să meargă la medic pentru a primi tratament adecvat. Dacă nu este tratată, depresia se poate agrava.

Pe lângă gândirea pozitivă, alimentaţia joacă un rol foarte important în prevenirea şi combaterea depresiei. Alimentele care conţin aminoacidul triptofan sunt recomandate personelor care suferă de depresie. La nivelul creierului, triptofanul se transformă în serotonină şi melatonină. Serotonina este hormonul fericirii şi este responsabil de starea psihoemoţională, iar melatonina asigură un somn liniştit şi odihnitor.

 

Disclaimer

Oferta valabila in limita stocului disponibil!

* Biosano.ro nu sustine existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil  de viață sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată. Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă ajută să vă mențineți în formă.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.
Toate informațiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră. Informațiile de pe site nu pot înlocui prescripția medicală sau sfaturile medicului sau a terapeutului.