0,00 RON
0

Cosul meu

produs - 0,00 RON
Promotiile se termina in:
Transport gratuit in toata tara pentru comenzile mai mari de 199 de lei de lei prin curier rapid
Transport gratuit la comenzile mai mari de 199 lei

Diabet

Tabel  Lista 

Desc

Tabel  Lista 

Desc

 

Diabetul este o boală metabolică, în care apare hiperglicemia, sau cantităţi mari de zahăr în sânge. Cauza diabetului este secreţia sau activitatea anormală a insulinei în organism.

Organismul unui diabetic nu este capabil să utilizeze zahărul în mod corespunzător. Zahărul se acumulează în exces în sânge, iar apoi trece în urină.

La ora actuală se vorbeşte despre o „epidemie de diabet” în lume. Se preconizează că în următorii 20 de ani numărul persoanelor cu diabet zaharat va creşte în mod considerabil.

Alimentaţia joacă un rol important în prevenirea acestei boli. De aceea este bine să avem grijă de sănătatea noastră până nu e prea târziu. În cazul în care această boală s-a instalat deja, este recomandat să folosiţi produse sigure pentru organism.

Cel mai dăunător aliment pentru un diabetic este zahărul procesat, care se găseşte în prăjituri, îngheţată, dulceţuri, sucuri şi alte deserturi dulci. Unele alimente trebuie consumate în cantităţi limitate, deoarece conţin carbohidraţi. Acestea sunt: pâinea, cartofii, pastele, orezul. De asemenea, este bine să evitaţi produsele lactate, deoarece acestea conţin lactoză (zahărul din lapte).

 

Disclaimer

Oferta valabila in limita stocului disponibil!

* Biosano.ro nu sustine existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil  de viață sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată. Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă ajută să vă mențineți în formă.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.
Toate informațiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră. Informațiile de pe site nu pot înlocui prescripția medicală sau sfaturile medicului sau a terapeutului.