0,00 RON
0

Cosul meu

produs - 0,00 RON
Promotiile se termina in:
Transport gratuit in toata tara pentru comenzile mai mari de 199 de lei de lei prin curier rapid
Transport gratuit la comenzile mai mari de 199 lei

Hipertensiune arteriala

Tabel  Lista 

Desc

Tabel  Lista 

Desc

 

Cum putem combate hipertensiunea arterială?

Hipertensiunea arterială este o boală gravă care afectează o mulţime de oameni. Multe persoane nici nu ştiu că suferă de acestă afecţiune. Există, de asemenea, o categorie de oameni care, în ciuda diagnosticării bolii, nu sunt conştienţi de faptul că aceasta poate fi o ameninţare, sau nu doresc să accepte acest lucru.

Netratată, hipertensiunea arterială poate duce la insufiecienţă renală, insuficienţă cardiacă sau infarct miocardic.

Simptomele acestei boli sunt: dureri de cap frecvente (după trezire), dificultăţi de adormire, trezire în timpul nopţii, scotoame, iritabilitate, palpitaţii, transpiraţii, dificultăţi de respiraţie, ameţeli, oboseală.

Un rol important în prevenirea hipertensiunii arteriale joacă regimul alimentar şi schimbarea stilului de viaţă. Studiile arată că peste 90% din cazurile de hipertensiune sunt datorate excesului de greutate, stilului de viaţă nesănătos, obezităţii, lipsei de mişcare, drogurilor şi dietei necorespunzătoare.

 

Disclaimer

Oferta valabila in limita stocului disponibil!

* Biosano.ro nu sustine existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil  de viață sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată. Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă ajută să vă mențineți în formă.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.
Toate informațiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră. Informațiile de pe site nu pot înlocui prescripția medicală sau sfaturile medicului sau a terapeutului.