0,00 RON
0

Cosul meu

produs - 0,00 RON
Promotiile se termina in:
Transport gratuit in toata tara pentru comenzile mai mari de 199 de lei de lei prin curier rapid
Transport gratuit la comenzile mai mari de 199 lei

Imunitate scazuta

Tabel  Lista 

Desc

Tabel  Lista 

Desc

 

Cum ne întărim sistemul imunitar?

Corpul uman este expus la o serie de factori care pot cauza boli. Scutul nostru natural împotriva acestora este sistemul imunitar.

Imunitatea este un sistem de apărare a organismului împotriva acţiunii nocive a microorganismelor şi toxinelor din mediu.

Dacă sistemul imunitar funcţionează corect, este capabil să protejeze organismul împotriva viruşilor, bacteriilor, fungilor şi a bolilor. Însă de multe ori sistemul imunitar este slăbit. Rezistenţa sistemului imunitar scade din cauza toxinelor din aer, apă şi alimente, din cauza stresului, stilului de viaţă nesănătos, infecţiilor, etc. Un sistem imunitar slăbit măreşte posibilitatea de îmbolnăvire.

Bolile cele mai frecvente în cazul imunodeficienţei sunt răceala, gripa, alergiile, bronşita, pneumonia, inflamaţia gingiilor, infecşii ale sinusurilor, etc.

Ce facem pentru ca sistemul nostru să fie complet operaţional?

Factorii care determină creşterea imunităţii sunt stilul de viaţă sănătos şi alimentaţia echilibrată, bogată în substanţe nutritive.

Pentru aceasta, trebuie introduse în dietă alimente sănătoase.

Disclaimer

Oferta valabila in limita stocului disponibil!

* Biosano.ro nu sustine existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil  de viață sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată. Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă ajută să vă mențineți în formă.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.
Toate informațiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră. Informațiile de pe site nu pot înlocui prescripția medicală sau sfaturile medicului sau a terapeutului.