Noutati

Cafea verde cu scortisoara

Cafeaua verde este un produs foarte sanatos, care va aduce o multime de beneficii sanatatii. Aceasta provine de la boabele de cafea verde neprelucrate termic. Prin procesul de prajire, cafeaua îti pierde o mare parte din proprietatile benefice, cum ar fi antioxidantii si acidul clorogenic.

Acidul clorogenic din cafeaua verde este raspunzator de topirea kilogramelor în plus. Aceasta substanta lipseste complet din cafeaua prajita, fiind prezent doar în boabele de cafea neprelucrate termic. Studiile au aratat ca acidul clorogenic este capabil sa dizolve grasimea în exces, fara a fi nevoie sa tineti vreo dieta speciala sau sa schimbati ceva din stilul dumneavoastra de viata.

De asemenea, cafeaua verde reduce nivelul de zahar din sânge. Practic, atunci când consumati cafea verde, este ca si cum ati tine o dieta slaba în zaharuri si carbohidrati.

Cafeaua verde contine o cantitate mare de cofeina care are un rol important în procesul de detoxifiere si de eliminare a kilogramelor în plus. De asemenea, cofeina va ofera un tonus excelent si putere de concentrare. Însa, trebuie sa aveti mare grija sa nu consumati cafea verde mai târziu de ora 18, deoarece cantitatea de cofeina din acest produs este mai mare decât în cazul cafelei prajite.

În plus, cafeaua verde are efecte benefice în combaterea si eliminarea celulitei, are proprietati antialergice si antidepresive si ofera pielii dumneavoastra stralucire naturala.

Scortisoara este plina de substante nutritive si îmbunatateste cafeaua verde cu proprietatile sale curative. Scortisoara regleaza nivelul de zahar din sânge, îmbunatateste digestia, are proprietati antiseptice si este un tonic excelent.

Cafeaua verde cu scortisoara este o bautura excelenta, cu un gust minunat. Poate fi consumata atât calda, cât si rece, de la frigider. Pentru a beneficia din plin de efectele miraculoase ale acestei bauturi, se recomanda consumul a 2 – 3 cesti de cafea verde cu scortisoara în fiecare zi, din care prima dimineata pe stomacul gol.

Pentru efecte rapide, va recomandam sa întregati cura cu cafea verde cu scortisoara într-un stil de viata sanatos care implica o alimentatie sanatoasa si miscare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *