Ceaiuri

Articolele 1-32 din 358

Pagina
Setati descendent
pe pagina

Articolele 1-32 din 358

Pagina
Setati descendent
pe pagina

Consumul de ceai este foarte popular, dar majoritatea dintre noi ne limităm să bem doar câteva tipuri de ceai, fără să știm care sunt avantajele altora. 

Ceaiul negru conține cofeină, motiv pentru care nu trebuie să-l bei în exces. O alternativă bună sunt ceaiurile verzi și roșii, care sunt populare de ani buni. Alegerea ceaiurilor verzi este mare: Earl Grey, Sencha sau matcha. De asemenea, este tentant să avem ceai roșu sau alb, care conține cantități mari de vitamina C. Ceaiurile de fructe sunt o propunere interesantă. Yerba Mate  este o infuzie din frunzele unui copac mic care crește în pădurile tropicale. Timp de secole, argentinienii, uruguayenii și peruanii au băut-o. 

Și ce ceai vrei să încerci azi? 

Îți oferim o gamă atent selecționată de ceaiuri care îți va încălzi nu numai trupul, ci şi sufletul. Explozia de arome naturale dă o savoare minunată ceaiului, oferindu-ți o stare de bine, indiferent că alegi un ceai exotic sau unul din cele mai uzuale cum ar fi ceaiul de mentă sau de tei.

Dispunem de o colecţie impresionantă de ceaiuri, aduse din toate colţurile lumii. Astfel, tu poți alege să savurezi un ceai verde ori negru, ceai de fructe pentru aroma deosebită sau din plante pentru beneficiile oferite, yerba mate pentru un plus de energie sau un ceai de detoxifiere pentru ca tu să te simți bine în corpul tău. Nu uita să verifici ceaiurile din plante medicinale, menite să îți îmbunătăţească starea de sănătate şi să amelioreze simptomele neplăcute ale unor afecţiuni şi boli, de la reducerea disconfortului respirator, la sănătatea prostatei și până la susținerea bunei funcționări a ficatului

Verifică mereu site-ul pentru a fi la curent cu prețurile promoționale și reducerile din gama de ceaiuri, dar și pentru a afla beneficiile diferitelor tipuri de ceai. Alege Biosano.ro pentru starea ta de bine!

Sus
Contact