0,00 RON
0

Cosul meu

produs - 0,00 RON
L-V, 8:30-17:30

Ceai alb (4 produse)

Desc

Desc
Ceaiul alb esteb realizat din mugurii prospeti si frunzele tinere de la acelasi arbore de la care provin si ceaiul verde si cel negru. Ceaiul alb este cel mai pur tip de ceai, deoarece contine cea mai mare concentratie de antioxidanti. Datorita acestor antioxidanti, ceaiul alb intareste sistemul imunitar si ne fereste de boli. Ceaiul alb are o aroma placuta, subtila si ofera organismului energie si vitalitate.

Disclaimer

*Oferte valabile în limita stocului disponibil!
* Biosano.ro nu susține existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil de viață sănătos, iar suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată.
* Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă va ajuta să vă mențineți în formă.
* De asemenea, toate informațiile din site sunt publicate cu rol informativ și nu trebuie să înlocuiască sfaturile, prescripțiile medicului sau a specialistului în nutriție. De aceea, înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră.
* Țineți cont că suntem diferiți, iar efectele unui produs, pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, stare de sănătate, vârstă și alți factori.
* Vă încurajăm să trăiți sănătos, să adoptați un stil de viață armonios, cu o dietă bogată în fructe și legume proaspete, cu activitate fizică și atitudine pozitivă. Cu siguranță rezultatele eforturilor dumneavostră de menținere a sănătății vor da roade.