Chlorella 120 cp Herbagetica

  SKU
  chlorella-120cp-herbagetica

  Producator: Herbagetica | Pretul include TVA | Cod: chlorella-120cp-herbagetica

  In stoc
  53,40 RON

  Promotie valabila pana la 06 Apr, 2023 in limita stocului disponibil.

  Comanda telefonic (Luni-Vineri: 08:00-16:30)

  0742.325.909 0770.226.377

  TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile peste 69 lei!
  Pentru comenzile sub 69 lei, transportul costă doar 14.9 lei

  Cumpără produse de minim 150 de lei și primești
  Arahide 50g CADOU!

  Comenzile peste 250 lei primesc automat și o pungă de
  Migdale 90g!

  Detalii

  Susţine funcţiile sistemului imunitar prin stimularea producerii de interferon, radioprotector, detoxifiant, ajută la eliminarea metalelor grele de către organism.

   

  Chlorella, algă unicelulară care se găseşte în apele dulci, deţine cea mai mare cantitate de clorofilă din rândul vegetalelor. Cu un conţinut ridicat de oligoelemente, vitamine şi minerale, Chlorella prezintă beneficii importante pentru prevenţia şi lupta împotriva tumorilor, susţine detoxifierea sângelui şi a ţesuturilor şi determină o bună oxigenare a celulelor din organism.

   

  Alte beneficii importante ale produsului:

  ✔  Ajută  sistemul imunitar prin favorizarea producerii de interferon, stimularea acţiunii celulelor T şi a factorului de necroză tumorală

  ✔ Vioxantina şi luteina, două substanţe din componenţa algei, împiedică evoluţia tumorilor şi determină moartea programată pentru celulele maligne

  ✔  În cazul pacienţilor cu astm, diminuează frecvenţa alergiilor

  ✔ Deţine un efect important antioxidant care împreună cu Factorul Anti-Îmbătrânire (CGF) favorizează reînoirea celulelor şi tesuturilor din organism

  ✔  Echilibrează nivelul glicemiei şi al colesterolului în cazul pacienţilor cu valori mărite ale colesterolului total

  ✔  Împiedică dezvoltarea viruşilor în organism

  ✔  Reduce nivelul metalelor grele din sânge şi ţesuturi

  ✔ Ajută refacerea ţesuturilor în urma intervenţiilor chirurgicale sau în caz de răni, traumatisme, fracturi.

  Cunoscută drept Chlorella pyrenoidosa ca şi denumire ştiinţifică, această algă aduce un aport important de minerale (Ca, Mg, potasiu, zinc, fosfor) şi vitamine (A, complexul B, C, E, K) pentru organism.

  Produs Notificat de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA cu nr.5090/ 24.11.2010.

   

  Compoziţie per capsulă:

  Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu minim 50% proteine – 410 mg

   

  Administrare:

  Adulţi: 1 capsulă de 4 ori pe zi

  Copii: 1 capsulă de 3 ori pe zi

  Pentru afecţiuni acute sau foarte grave se poate  mări doza

  Precauții și contraindicații: Se recomandă prudenţă în administrare pentru persoanele aflate sub medicaţie anticoagulantă (diminuează acţiunea acestor medicamente) şi pentru bolnavii de gută (măreşte procentul de acid uric din sânge).

  Recenzii

  Scrieti propria recenzie
  Recenzati:Chlorella 120 cp Herbagetica

  Disclaimer

  *Oferte valabile în limita stocului disponibil!
  * Biosano.ro nu susține existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil de viață sănătos, iar suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată. Mai mult ...
  * Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă va ajuta să vă mențineți în formă.
  * De asemenea, toate informațiile din site sunt publicate cu rol informativ și nu trebuie să înlocuiască sfaturile, prescripțiile medicului sau a specialistului în nutriție. De aceea, înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră.
  * Țineți cont că suntem diferiți, iar efectele unui produs, pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, stare de sănătate, vârstă și alți factori.
  * Vă încurajăm să trăiți sănătos, să adoptați un stil de viață armonios, cu o dietă bogată în fructe și legume proaspete, cu activitate fizică și atitudine pozitivă. Cu siguranță rezultatele eforturilor dumneavostră de menținere a sănătății vor da roade.

  Sus
  Contact