Ciuperca tibetana 60 cp DVR

  SKU
  ciuperca-tibetana-dvr

  Producator: DVR Pharm | Pretul include TVA | Cod: ciuperca-tibetana-dvr

  Stoc limitat
  28,50 RON

  Promotie valabila pana la 11 Apr, 2023 in limita stocului disponibil.

  Comanda telefonic (Luni-Vineri: 08:00-16:30)

  0742.325.909 0770.226.377

  TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile peste 69 lei!
  Pentru comenzile sub 69 lei, transportul costă doar 14.9 lei

  Cumpără produse de minim 150 de lei și primești
  Arahide 50g CADOU!

  Comenzile peste 250 lei primesc automat și o pungă de
  Migdale 90g!

  Detalii

  Conține un extract de înaltă puritate din Ciuperca tibetană (Cordyceps sinensis), potentat de Șofranul de India (Curcuma longa). Această combinație este printre cele mai puternice antitumorale din lume, dar nu doar atat: Ciuperca tibetană este eficientă și în afecțiunile ficatului (hepatită, ciroză), în cele respiratorii (infecții, astm), fiind deopotrivă imunostimulator și imunomodulator (fiind așadar recomandată și în sensibilitate la infecții, dar și în afecțiuni auto-imune).

  Compoziție: Ciuperca-tibetană (Cordyceps sinensis) extract uscat 4:1 - 205 mg; Șofran-de-India (Curcuma longa/Curcuma sp.) rizom, pulbere - 195 mg. Capsulă tare de gelatină – 100mg.

  Mod de administrare: Câte 2-4 capsule pe zi, pe stomacul gol, cu minimum 15 minute înainte de masă. La recomandarea medicului, doza poate crește până la 6 capsule pe zi sau mai mult.

  Acțiuni: Contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar; contribuie la menținerea în limite normale a glicemiei, colesterolului și trigliceridelor din sânge; contribuie la buna gestionare a stresului organic produs de poluanți chimici și diversele tipuri de radiații; susține buna funcționare a articulațiilor și sănătatea sistemului osos; susține buna funcționare a ficatului și a rinichilor.

  Are rol benefic în:

  • Boala canceroasă
  • Hepatita virală, alcoolică
  • Adjuvant în ciroză
  • Infecții respiratorii recidivante, bronșită cronică, pneumonie, TBC
  • Astm bronșic
  • Iradiere terapeutică sau accidentală
  • Chimioterapie
  • Adjuvant în chisturi renale
  • Litiaza renală
  • Boala coronariană (ischemie cardiacă), ateroscleroză
  • Intoxicații medicamentoase
  • Îmbătrânirea prematură
  • Tulburări de potență

  CIUPERCA TIBETANĂ ȘI CANCERUL

  În biologie s-a constatat un fapt extrem de interesant: plantele parazite sunt mari specialiste în a secreta substanțe menite să distrugă tumorile maligne, care în ultimă instanță sunt tot un fel de... paraziți, extrem de periculoși. Astfel, plante cum ar fi vâscul sau torțelul, care parazitează plantele, sunt printre cele mai puternice antitumorale din flora europeană. Ei bine, ciuperca tibetană, specialistă în parazitarea animalelor, se pare că știe mai bine ca oricine cum să lupte eficient cu o tumoare invadatoare.

  Forme de cancer în care s-a demonstrat efectul pozitiv al ciupercii tibetane sunt: cancerul de colon și rect, cancerul de sân, cancerul la plămâni, cancerul de piele, cancerul de prostată, cancerul hepatic, cancerul de col uterin, limfomul malign, cancerul bucal, cancerul gastric, leucemia etc.

  Un studiu desfăşurat simultan în China şi în Japonia, pe pacienţi cu cancer pulmonar în stadiile 3 şi 4, a arătat că ciuperca tibetană potenţează efectele antitumorale ale chimioterapiei. Din cei 50 de pacienţi cu cancer la plămâni care făceau chimioterapie şi care au participat la studiu, la 46% s-a observat o intrare în remisie a tumorilor, iar la 22% dintre ei, o scădere a ritmului de creştere sau o stopare a dezvoltării lor. Într-un alt studiu de medicină experimentală s-a mai demonstrat un lucru foarte important: ciuperca tibetană combate efectele adverse ale citostaticelor. De exemplu, s-a observat că ciuperca tibetană stimulează refacerea celulelor imunitare distruse de către citostaticele folosite în tratarea cancerului la sân, îmbunătăţind astfel capacitatea de apărare a organismului în faţa microbilor şi a cancerului.

  O alta cercetare a savanţilor chinezi făcută în 2007 arată faptul că două principii active, cordicepina şi acidul cordicepic, inhibă creşterea tumorilor la colon. În combinaţie cu Șofranul de India, eficienţa acestor principii active sporeşte, având şi un efect de blocare a vascularizării tumorilor de la nivelul intestinului.

  CIUPERCA TIBETANĂ ȘI IMUNITATEA

  Nenumărate cercetări științifice arată faptul că o cură de câteva săptâmâni cu extract de ciupercă tibetană ajută la îmbunătățirea rapidă a capacității de apărare a organismului. Se administrează câte 800 de grame de extract, zilnic, pe stomacul gol, vreme de patru săptămâni. Astfel crește capacitatea de apărare în fața virozelor respiratorii, crește eficiența tratamentelor cu antibiotice folosite în tratarea pneumoniilor, tuberculozei și a infecțiilor urinare. Nu în ultimul rând, cu ajutorul ciupercii tibetane sunt combătute efectele de scăderea a imunității care apar la anumite medicamente de sinteză, cum ar fi: cortizonul și derivații săi, antiinflamatoarele nesteroidiene, citostaticele, unele antibiotice.

  Uimitor este că un imunostimulent atât de puternic cum este ciuperca tibetană nu este deloc contraindicat în bolile auto-imune sau alergice, ci din contra. Efectele imunomodulatoare ale acestui remediu sunt atât de bune, încât în spitalele din China este folosit pentru a ajuta organismul pacienților să primească mai bine transplantul de rinichi.

  CIUPERCA TIBETANĂ, FICATUL ȘI HEPATITA

  Un grup de 83 de copii, cu vârste între 2 și 15 ani, infectați cu hepatită B a fost tratat cu extract de ciupercă tibetană vreme de trei luni. La sfârșitul curei, rezultatele au fost uimitoare: 33 dintre ei nu mai prezentau în sânge antigenul specific acestui virus, iar 50 dintre ei, deși aveau virusul prezent, nu au prezentat nici un simptom al hepatitei, nici chiar la un an de la încheierea tratamentului.
  În cazul hepatitei C, rezultatele sunt mai puțin spectaculoase, dar – conform cercetătorile de la Univeristatea din Michigan – ciuperca tibetană este prin foarte puținele remedii care împiedică fibrozarea ficatului și evoluția spre ciroză, susținând tot o dată funcțiile acestuia.
  La pacienții cu ciroză, efectele au fost verificat într-un studiu de mici dimensiuni, cu 22 de participanți. După 3 luni de administrare, la 16 dintre ei nu mai apăreau simptomele clinice ale cirozei, iar analizele imagistice au confirmat și ele acest lucru. La alți 5 pacienți cu ciroză, au apărut ameliorări, doar la unul singur neapărând nici un fel de îmbunătățire. Chiar și în cazurile de cancer hepatic, ciuperca tibetană este un ajutor de nădejde, având efect antitumorale și imunostimulente puternice, îmbunătățind starea generală a pacienților.

             

  STUDII MEDICALE

  1. Zhang W, Li J, Qiu S, Chen J, Zheng Y. Efectele exopolizaharidelor din Cordyceps sinensis asupra imunocitelor șoarecilor cu tumoarea H22. Fitoterapia. 2008; 79 (3): 168-173.

  2. Chen Y, Guo H, Du Z, Liu XZ, Che Y, Ye X. Identificarea metaboliților ciupercii Cordyceps- inhibitori ai proliferarii celulelor canceroase și inductori de apoptoză. Proliferarea celulelor, 2009; 42 (6): 838-847.

  3.Wu WC, Hsiao JR, Lian YY, Lin CY, Huang BM. Efectul apoptotic al Cordyceps asupra celulelor umane afectate de cancer oral OEC-M1. Cancer Chemother Pharmacol. 2007; 60 (1): 103-111.

  4. Zhu, JS, Halpern, GM, și Jones, K. (1998): Redescoperirea științifica a unei plante medicinale antice: Cordyceps sinensis. Partea I. Jurnalul de medicina complementara si alternativa 4 (3), pag 289-303.

  5. Zhu, JS, Halpern, GM, și Jones, K. (1998): Redescoperirea științifica a unei prețioase plante medicinale chinezesti: Cordyceps sinensis. Partea a II-a. Jurnalul de medicină complementară și alternativă 4(4), pag 429-457.

  6. Wan F, Guo Y, Deng X. Medicina tradițională chinezeasca, 1988; 9: 29-31:Studiile pe animale demonstează că extractul de Cordyceps crește secreția de hormoni sexuali naturali.

  7. Huang Y, Lu J, Zhu B, Wen Q, Jia F, Zeng S, Chen T, Li Y, Xheng G, Yi Z . Zhongchengyao Yanjiu 1987; (10): 24-25: Prevenirea și îmbunătățirea secretiei glandelor suprarenale și a timusului. Cantitatea de spermă fertilă este îmbunătățita cu 300% după administrarea suplimentelor cu Cordyceps.

  8. Studii clinice facute pe 189 de pacienti cu libido scazut, implicând atât bărbați cât și femei, au demonstrat o ameliorare a simptomelor și o creștere a dorinței cu 66% (Wan F , Guo Y, Deng X. Medicina tradițională chinezească 1988; 9: 29-31).

  9. Un alt studiu dublu-orb facut de Institutul Materia Medicala din Beijing, China, a arătat o îmbunătățire a libidoului femeilor cu 86%. ( JIA - SHI Zhu, MD, Ph.D. Jurnal de Medicină Alternativă & complementară, Vol.4 , Nr. 3 , 1998, pp.289-303 )

  10. Dovada cea mai dramatică în privința fertilității a venit în urma studiului despre Fertilitate ( Guo YZ J Diagnostice terapeutice moderne 1986; ( 1 ) : 60-65 ) care implică o cercetare clinică pe 22 de bărbați și care a adus dovezi clare că suplimentele cu Cordyceps au adus la o creștere de 33% a cantitatii de sperma, a scăzut cu 29% incidența de malformație a spermei, și o creștere de 79% a ratei de supraviețuire a fatului după 8 săptămâni.

  11.Wang ZX, Wang XM, Wang TZ, Stadiul studiilor farmacologice privind Cordyceps sinensis și hifele ciupercii Cordyceps-Chung-Kuo Chung I Lui Chieh ho Tsa Chih, 1995. Studiul a concluzionat că prin acțiunea cardiotonică, inhibarea contractiilor traheale și relaxarea mușchiului vascular neted, Ciuperca tibetană crește rezistența la efort.

  Precauții și contraindicații: Nu se cunosc.

  Prezentare: Flacon cu 60 capsule

  Produs notificat de Institutul Național de Cercetare- Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului.

  Notificare nr. 8451/03.02.2014

  Recenzii

  Scrieti propria recenzie
  Recenzati:Ciuperca tibetana 60 cp DVR

  Disclaimer

  *Oferte valabile în limita stocului disponibil!
  * Biosano.ro nu susține existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil de viață sănătos, iar suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată. Mai mult ...
  * Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă va ajuta să vă mențineți în formă.
  * De asemenea, toate informațiile din site sunt publicate cu rol informativ și nu trebuie să înlocuiască sfaturile, prescripțiile medicului sau a specialistului în nutriție. De aceea, înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră.
  * Țineți cont că suntem diferiți, iar efectele unui produs, pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, stare de sănătate, vârstă și alți factori.
  * Vă încurajăm să trăiți sănătos, să adoptați un stil de viață armonios, cu o dietă bogată în fructe și legume proaspete, cu activitate fizică și atitudine pozitivă. Cu siguranță rezultatele eforturilor dumneavostră de menținere a sănătății vor da roade.

  Sus
  Contact