ColonHelp Probiotic Forte 240g Zenyth

  SKU
  colon-help-probiotic-forte-240g-zenyth

  Producator: Zenyth | Pretul include TVA | Cod: colon-help-probiotic-forte-240g-zenyth

  In stoc
  60,20 RON

  Promotie valabila pana la 10 Apr, 2023 in limita stocului disponibil.

  Comanda telefonic (Luni-Vineri: 08:00-16:30)

  0742.325.909 0770.226.377

  TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile peste 69 lei!
  Pentru comenzile sub 69 lei, transportul costă doar 14.9 lei

  Cumpără produse de minim 150 de lei și primești
  Arahide 50g CADOU!

  Comenzile peste 250 lei primesc automat și o pungă de
  Migdale 90g!

  Detalii

  Știai că flora intestinală reprezintă aproximativ 80% din imunitatea organismului? Flora intestinală, alcătuită din 400-500 de specii diferite de bacterii, este scutul de apărare al organismului.

  Flora intestinală = 85% bacterii de fermentaţie (flora de protecţie) + 15% bacterii de putrefacţie (flora patogenă)!Acesta este raportul optim dintre bacterii pentru menținerea sănătății.
  ATENȚIE! Alimentaţia dezechilibrată, medicamentele, în special antibioticele, distrug bariera de protecţie alcătuită din flora de fermentaţie şi favorizează înmulţirea florei de putrefacţie.
  Dacă ai o alimentație dezechilibrată, dacă urmezi sau ai urmat de curând un tratament cu antibiotice, dacă ai probleme digestive și de tranzit intestinal, ColonHelp Probiotic Forte este soluția!

  Colon Help Probiotic Forte – produs 100% natural cu fibre și probiotice

  Colon Help Probiotic Forte este un supliment alimentar 100% natural, o versiune de ColonHelp destinată echilibrării florei intestinale. Pe lângă fibre de in și psyllium, în ColonHelp Probiotic Forte au fost adăugate inulină pentru efectul prebiotic și un complex probiotic.
  Ingrediente: semințe de in, tărâțe de psyllium, inulină (din rădăcină de cicoare), frunze de mentă, fructe de anason, fructe de chimen, fructe de fenicul, argilă, culturi probiotice (0,75%): Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus bulgaricus.


  20% INULINĂ!!! Colon Help Probiotic Forte conține 20% inulină, extrasă din rădăcină de cicoare. Inulina este o fibră solubilă cu efect prebiotic, care constituie un suport excelent pentru înmulțirea probioticelor în colon.

  Beneficiile fibrelor prebiotice, dublate de acțiunea probioticelor

  • Protejarea şi refacerea florei intestinale;

  • Menţinerea bunei funcţionări a sistemului imunitar;

  • Eliminarea toxinelor și resturilor alimentare de pe pereții colonului și ai tubului digestiv;

  • Reglarea tranzitului intestinal şi normalizarea frecvenţei scaunelor;

  • Îmbunătățirea digestiei şi reducerea balonărilor;

  • Reducerea intoleranţei la lactoză;

  • Stimularea absorbției optime a mineralelor;

  imunitate cu colon help

  Imunitatea în pericol?

  Te-ai gândit că fructele şi legumele tratate cu ierbicide, pesticide afectează echilibrul florei intestinale? Ştiaţi că folosirea detergenţilor chimici pentru curăţenie distruge sistemul natural de apărare al organismului, la fel ca şi expunerea la poluanţi atmosferici? Stresul, lipsa somnului, îmbătrânirea, abuzul de antibiotice sunt factori care fragilizează sistemul imunitar. Constipaţia produce şi ea dezechilibre serioase ale florei intestinale, prin recircularea toxinelor stagnante la nivelul colonului.

  Prebioticele, cea mai bună hrană pentru flora de fermentație

  probiotice colon help

  Pentru stimularea imunităţii se pune problema refacerii echilibrului florei intestinale. Dacă flora de fermentaţie se găseşte într-o cantitate uşor scăzută, este suficient să o hrănim corect pentru a se înmulţi şi a-şi reocupa poziţia. Aici intervin prebioticele din Colon Help Probiotic Forte: fibrele de in și psyllium, inulina!

  inulina-probiotic

  Probiotice pentru funcționarea optimă a sistemului imunitar

  Dacă flora de fermentaţie este intens decimată, nu este suficient să hrănim flora rămasă. Pentru ca numărul bacteriilor intestinale să crească suficient de repede trebuie să introducem bacterii de fermentaţie din exterior. Cum se face acest lucru? Prin consumul de probiotice.
  Colon Help Probiotic Forte conține 3 miliarde CFU (unități formatoare de colonii probiotice)/8 g produs.
  Important! Bacteriile probiotice din produs au viabilitate și biodisponibilitate crescute, asigurate prin microîncapsularea într-o matrice specială, 100% naturală, dublu strat, unul proteic-polipeptidic rezistent la pH-ul acid al stomacului și unul polizaharidic, care conferă stabilitate și protecția împotriva umezelii și căldurii.

  Începe acum o cură de detoxifiere și refacere a florei intestinale!

  Recenzii

  Scrieti propria recenzie
  Recenzati:ColonHelp Probiotic Forte 240g Zenyth

  Disclaimer

  *Oferte valabile în limita stocului disponibil!
  * Biosano.ro nu susține existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil de viață sănătos, iar suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată. Mai mult ...
  * Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă va ajuta să vă mențineți în formă.
  * De asemenea, toate informațiile din site sunt publicate cu rol informativ și nu trebuie să înlocuiască sfaturile, prescripțiile medicului sau a specialistului în nutriție. De aceea, înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră.
  * Țineți cont că suntem diferiți, iar efectele unui produs, pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, stare de sănătate, vârstă și alți factori.
  * Vă încurajăm să trăiți sănătos, să adoptați un stil de viață armonios, cu o dietă bogată în fructe și legume proaspete, cu activitate fizică și atitudine pozitivă. Cu siguranță rezultatele eforturilor dumneavostră de menținere a sănătății vor da roade.

  Sus
  Contact