Cordyceps 10/30/1 Ciuperca Tibetana Forte 60 cp Herbagetica

  SKU
  cordyceps-60-herbagetica

  Producator: Herbagetica | Pretul include TVA | Cod: cordyceps-60-herbagetica

  In stoc
  54,60 RON

  Promotie valabila pana la 11 Apr, 2023 in limita stocului disponibil.

  Comanda telefonic (Luni-Vineri: 08:00-16:30)

  0742.325.909 0770.226.377

  TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile peste 69 lei!
  Pentru comenzile sub 69 lei, transportul costă doar 14.9 lei

  Cumpără produse de minim 150 de lei și primești
  Arahide 50g CADOU!

  Comenzile peste 250 lei primesc automat și o pungă de
  Migdale 90g!

  Detalii

  Remediu natural cu rol de creștere a longevității și vitalității organismului, antitumoral, chemoprotector și radioprotector, adaptogen, puternic modulator al sistemului imunitar.

   

  Ciuperca Tibetană (Cordyceps Sinensis) este un remediu natural utilizat în medicina tradițională chineză de mii de ani, pentru beneficiile terapeutice pe care le oferă organismului. Această ciupercă miraculoasă are un conținut bogat de nutrienți și substanțe active precum acidul cordicepic, acidul glutamic, manitol, proteine, aminoacizi, polizaharide, magneziu și calciu care redau sănătatea și cresc vitalitatea organismului.  

   

  Cordyceps 10/30/1 Ciuperca Tibetană Forte este o formulă care conține două extracte: un extract 25:1 standardizat și garantat cu 10% acid cordicepic și al doilea extract 12:1 standardizat în 30% polizaharide și 1% adenozină, ce garantează calitatea și efectele terapeutice superioare ale Ciupercii Tibetane.

  Extractele standardizate sunt cele care garantează beneficiile Ciupercii Tibetane, asigurând conținutul minim de principii active. Cele mai importante substanțe active din componența Ciupercii Tibetane sunt: acidul cordicepic, polizaharidele și adenozina.

   

  Acidul cordicepic are un puternic rol antioxidant, contribuind la eliminarea radicalilor liberi și la întârzierea îmbătrânirii celulare. De asemenea, acidul cordicepic acționează ca un diuretic natural și prezintă un important efect antitrombotic și vasodilatator, ajutând la diminuarea presiunii intracraniene.

   

  Polizaharidele reprezintă principalele substanțe active din Ciuperca Tibetană, cu puternic rol adaptogen și de echilibrare a sistemului imunitar. Acestea conțin (1>3) (1>6) Beta-D-Glucani, cunoscuți drept Reglatori naturali ai Răspunsului Biologic (BRM), având rolul de a activa mecanismele naturale de apărare a organismului atunci când este necesar.

  Adenozina este un nucleozid răspunzător de efectele terapeutice asupra circulației coronariene și cerebrale, previne aritmiile cardiace și asigură funcționarea optimă a sistemului nervos.

   

  De ce alegem Cordyceps 10/30/1 față de alte produse cu Cordyceps

  1. Extractele standardizate reprezintă cea mai eficientă formă de administrare a Ciupercii Tibetane, garantând conținutul de principii active. Datorită structurii de chitină a ciupercii, aceasta are nevoie de prelucrări speciale pentru ca substanțele active să poată fi eliberate și absorbite în organism.

  2. Atunci când este administrată ca simplă pulbere din ciupercă sau ca extract simplu, substanțele active rămân blocate în interiorul pereților celulelor, fiind dificil de digerat și absorbit în corp, și prezentând efecte terapeutice inferioare.

  3. În general, ciupercile conțin până la 90% apă – chiar și prin uscare, acestea își reduc din volum și iau forma unui extract simplu, fără însă a asigura biodisponibilitatea în organism și eficiența substanțelor active.

  4. Cordyceps Sinensis 10/ 30/ 1 prezintă cele mai mari procente de standardizare (10% acid cordicepic, 30% polizaharide și 1% adenozină), ce asigură cele mai puternice și rapide efecte terapeutice.

  5. Extractele standardizate din componența Cordyceps 10/ 30/ 1 prezintă calitatea de dublu extract. Extractul dublu este cunoscut drept un extract de spectru complet, ce este trecut printr-un proces de extracție cu mai multe etape pentru a asigura un nivel ridicat de biodisponibilitate a substanțelor active.

  6. Mediul de cultivare lichid asigură un conținut de 100% miceliu de Ciupercă Tibetană. În comparație cu acest mod de cultivare, cultivarea pe un substrat de orez sau cereale, prezintă un conținut ridicat de substrat nedigerabil, fară efecte terapeutice evidente.  

  7. Procedeul controlat de fermentație asigură absorbția și biodisponibilitatea substanțelor active.

  8. Formula Cordyceps 10/30/1 nu conține aditivi sau ingrediente “de umplutură”. Unele produse de pe piață au în compoziția lor peste 75% dextrină, fără beneficii terapeutice evidente.

  9. Prezentarea procentului de standardizare pe eticheta produsului (10% acid cordicepic, 30% polizaharide și 1% adenozină) garantează procentul de substanțe active și efectele terapeutice superioare asupra organismului.  Prezentarea sub forma “ex. extract 10:1” este o informație importantă în cazul plantelor, însă mai puțin relevantă pentru ciuperci, care au nevoie de prelucrări speciale pentru ca substanțele active sa poată fi eliberate și absorbite în corp.

  10. Luând în considerare concentrația ridicată de substanțe active (10% acid cordicepic, 30% polizaharide și 1% adenozină), Cordyceps 10/ 30/ 1 prezintă cel mai bun raport calitate-preț de pe piață.

   

  Adjuvant în:

  ✔ Afecțiuni oncologice;

  ✔ Modularea sistemului imunitar;

  ✔ Radioterapie, chemoterapie;

  ✔ Afecțiuni renale;

  ✔ Cresterea libidoului;

  ✔ Creșterea performanței și rezistenței fizice;

  ✔ Afecțiuni hepatice (hepatita B, ciroză);

  ✔ Ischemie cardiacă, ateroscleroză;

  ✔ Afecțiuni pulmonare și respiratorii (bronșită cronică, astm bronșic);

   

  Cordyceps 10/ 30/ 1 Ciuperca Tibetană Forte:

  ✔ Crește longevitatea și vitalitatea organismului;

  ✔ Rol adaptogen;

  ✔ Îmbunătățește activitatea glandelor suprarenale;

  ✔ Crește capacitatea de adaptare a organismului la factorii de stres fizici și psihici;

  ✔ Antitumoral;

  ✔ Imunomodulator, imunostimulator;

  ✔ Stimulează activitatea macrofagelor, a limfocitelor T și a celulelor NK, reducând astfel proliferarea celulelor anormale;

  ✔ Reglează raportul limfocitelor CD4 și CD8, reducând acțiunea virusurilor, bacteriilor și fungilor;

  ✔ Potențeză acțiunea chemoterapiei și radioterapiei și reduce efectele lor negative;

  ✔ Îmbunătățește performanțele fizice ale sportivilor;

  ✔ Reglează nivelul glicemiei, colesterolului și trigliceridelor;

  ✔ Asigură diviziunea celulară normală;

  ✔ Stimulează moartea programată a celulelor anormale, reducând expresia proteinei NF-kβ;

  ✔ Reglează rata de folosire celulară a oxigenului;

  ✔ Îmbunătățește funcția sexuală, crește libidoul;

  ✔ Susține sănătatea articulațiilor și a sistemului osos;

  ✔ Îmbunătățește funcțiile ficatului, rinichilor și plămânilor;

  ✔ Antitumoral;

  Studiile desfășurate la Universitatea Michigan arată că administrarea de extract standardizat de Cordyceps Sinensis-Ciupercă Tibetană ajută la micșorarea dimensiunii tumorilor și la refacerea ADN-ului.  De asemenea, Ciuperca Tibetană crește activitatea celulelor T, NK și a macrofagelor, susține acțiunea chemoterapiei și radioterapiei și ajută organismul să suporte mai usor efectele lor negative.

  Crește performanța și rezistența fizică

  Administrarea extractului standardizat de Cordyceps Sinensis-Ciupercă Tibetană ajută la creșterea capacității de oxigenare a celulelor roșii ale sângelui. Acest mod de acțiune are ca efect creșterea performanței fizice, reducerea oboselii și a stresului oxidativ și îmbunătățirea funcțiilor respiratorii. La persoanele în vârstă, administrarea de Ciupercă Tibetană este de un real ajutor pentru îmbunătățirea calității vieții.  În cazul sportivilor de performanță, administrarea de Ciupercă Tibetană ajută la obținerea unor performanțe fizice superioare. Atleții chinezi care au atins recorduri mondiale la Olimpiade, au considerat Ciuperca Tibetană un factor important ce a contribuit la succesul activității lor.

  Reglează nivelul de colesterol și îmbunătățește funcțiile sistemului cardiovascular

  După 30 de zile de administrare, extractul standardizat de Cordyceps Sinensis-Ciupercă Tibetană a dovedit o reducere semnificativă a nivelului de trigliceride și a colesterolului total. Colesterolul “bun” (HDL) a crescut cu 30%, reducând astfel riscul unor afecțiuni cardiovasculare. De asemenea, administrarea de Ciupercă Tibetană îmbunătățește circulația sangvină către organele vitale și reduce agregarea plachetară.

   

  Adenozina din componența Ciupercii Tibetane are potențial anti-trombotic și de subțiere a sângelui în organism.

  Crește libidoul

  Studiile clinice au arătat că administrarea de extract standardizat de Cordyceps Sinensis-Ciupercă Tibetană prezintă un puternic efect de stimulare a apetitului sexual. Ciuperca Tibetană este un puternic tonic sexual feminin, însă are și rolul de a stimula fertilitatea masculină prin creșterea numărului și calității spermatozoizilor.

  Adjuvant în afecțiuni hepatice

  Testele clinice arată că în cazul hepatitei B, administrarea de Cordyceps Sinensis-Ciupercă Tibetană are ca efect reducerea viremiei. Pacienții cu hepatita B și cei cu tulburări post ciroză hepatică au prezentat valori normale ale testelor de sânge după administrarea de Ciupercă Tibetană.

  Îmbunătățește funcțiile respiratorii

  Ciuperca Tibetană este considerată în medicina tradițională chineză, remediul plămânilor sănătoși. Studiile clinice au arătat că în cazul pacienților cu bronșită cronică și astm bronșic, administrarea de extract standardizat de Ciupercă Tibetană are ca efect ameliorarea simptomelor și îmbunătățirea funcției pulmonare. Cordyceps Sinensis ajută funcțiile plămânilor prin capacitatea sa de a crește în organism producția antioxidantului natural superoxid-dismutază.

   

   

  Compoziție per capsulă:

  Extract 25:1 Ciuperca-Tibetană (Cordyceps Sinensis) standardizat garantat cu minim 10% acid cordicepic …204 mg 

  Extract 12:1 Ciuperca-Tibetană (Cordyceps Sinensis) standardizat garantat cu minim 30% polizaharide și cu minim 1% adenozină ... 200 mg

  Capsulă vegetală hipromeloză … 100mg

  Administrare: 1-2 capsule pe zi  

  Precauţii: nu se cunosc

  Contraindicaţii: nu se cunosc

   

  Recenzii

  Scrieti propria recenzie
  Recenzati:Cordyceps 10/30/1 Ciuperca Tibetana Forte 60 cp Herbagetica

  Disclaimer

  *Oferte valabile în limita stocului disponibil!
  * Biosano.ro nu susține existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil de viață sănătos, iar suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată. Mai mult ...
  * Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă va ajuta să vă mențineți în formă.
  * De asemenea, toate informațiile din site sunt publicate cu rol informativ și nu trebuie să înlocuiască sfaturile, prescripțiile medicului sau a specialistului în nutriție. De aceea, înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră.
  * Țineți cont că suntem diferiți, iar efectele unui produs, pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, stare de sănătate, vârstă și alți factori.
  * Vă încurajăm să trăiți sănătos, să adoptați un stil de viață armonios, cu o dietă bogată în fructe și legume proaspete, cu activitate fizică și atitudine pozitivă. Cu siguranță rezultatele eforturilor dumneavostră de menținere a sănătății vor da roade.

  Sus
  Contact