Noutati

Cum scapam de riduri

Acidul hialuronic este cunoscut pentru proprietatile sale de hidratare si de reducere a ridurilor. Acesta este raspunzator pentru tonifierea si hidratarea optima a pielii noastre. Însa, din pacate, odata cu înaintarea în vârsta, organismul nostru nu mai produce suficient acid hialuronic si de aceea este important sa suplimentam din surse externe.

Acidul hialuronic a fost izolat acum 70 de ani, iar numele lui provine de la faptul ca este transparent – hyalos = sticla. Acesta se gaseste în toate organismele vii. Structura sa chimica este identica, atât la om, cât si la bacterii.

Serul cu acid hialuronic 3% este un produs care întinereste pielea si netezeste firul de par. Combinatia unica de trei tipuri de molecule are capacitatea de a patrunde adânc în piele, astfel încât de îngrijire este profunda si de lunga durata.

Serul are efect de reducere a ridurilor. De asemenea, mareste elasticitatea si fermitatea pielii, netezeste si catifeleaza. Se recomanda în primul rând tenului matur, deshidratat, ridat si care are nevoie de îngrijire intensiva. Acidul hialuronic are efect calmant, vindeca ranile, hidrateaza si hraneste parul.

Cum se utilizeaza acidul hialuronic?

  • Se poate folosi în loc de crema de fata

  • Se poate adauga în produsele cosmetice

  • Ca lotiune de corp

  • Pentru mâini si picioare

Acidul hialuronic se poate aplica direct pe piele sau adaugat în ulei de corp, crema de fata sau alte produse de îngrijire personala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *