Magazinul online BioSano.ro a fost deschis din dorința de a vă oferi informații și produse de cea mai bună calitate, care vă vor ajuta să vă mențineți înformă și vă vor îmbunătăți starea de sănătate. Prin achiziționarea de produse din magazinul nostru online beneficiați de prețuri de producător, fără taxe de intermediari.

Produsele noastre includ: nuci și semințe, fructe uscate și confiate, alge deshidratate sub formă de pulbere sau comprimate, vitamine naturale, ceaiuri terapeutice, etc.

Alimentația este un lucru foarte important pentru o viață sănătoasă și de aceea pe site-ul nostru veți găsi o mulțime de sfaturi practice care vă ajută să adoptați o dietă echilibrată.

Produsele și suplimentele alimentare disponibile pe BioSano.ro sunt de o calitate superioară și în conformitate cu reglementările normative din domeniu. Acestea au capacitatea de a vă îmbunătăți starea de sănătate, de a vă ameliora unele simptome neplăcute sau vă pot ajuta să luptați impotriva diferitor boli.

Fiecare produs în parte conține o descriere amănunțită care vă oferă informații despre produs, compoziția chimică a acestuia, precum și beneficiile pe care le are.

În plus, vă punem la dispoziție un blog de unde veți afla mai multe informații despre produsele noastre și  despre un stil de viață sănătos. Tot pe blog veți găsi o mulțime de rețete sănătoase și delicioase care vă vor oferi idei despre cum puteți include în dietă produsele disponibile pe site și nu numai.

Alegeți să beneficiați de puterea naturii, livrată direct la domiciliul dumneavoastră!

    Testimoniale:

• “Sunt client fidel de cativa ani deja si voi continua sa fiu. Biosano este principala sursa de alimente pe care le comand online. Cu asta cred ca am spus totul.“ – Catalina Ungureanu

• “Folosim de mult timp produse pe care ni le prezentati .Am debutat cu miraculosul ulei de cocos si de atunci am devenit ,pot sa zic ,client fidel. Comand orice de la condimente, uleiuri ,seminte ,migdale si faina sa,produse antidiabetice , etc .pana la minunatul laptisor de matca.
Va multumim ca ne faceti viata mai usoara si aveti asa o gama vasta de produse de unde putem alege.“ – Rodica Preda

• “Primind coletul conținând produsele solicitate am fost surprins plăcut de modul de ambalare al acestor,adică în mod îngrijit,ordonat.Acest aspect,după mine făcut din respect pentru expeditor și destinatar,reprezintă o parte esențială a actului de comerț civilizat.Bunurile comandate sunt de bună calitate conținând,potrivit legii,etichetele compoziționale și nutriționale.Felicitări !“  – Vlad Ionescu

• “Sunt o clienta de cativa ani,Sunt foarte multumita de produsele BioSano,Produse de calitate ,pret foarte bun,comunicare excelenta,transport foarte rapid! FELICITARI! Raman FAN ,BIOSANO!“ – Elena Dima

Produse de calitate, logistica extraordinara ! recomand cu incredere !“ – Stefan Vasilache