0,00 RON
0

Cosul meu

produs - 0,00 RON
L-V, 8:30-17:30

        

Magazinul online BioSano.ro a fost deschis din dorința de a vă oferi informații și produse de cea mai bună calitate, care vă vor ajuta să vă mențineți în formă și vă vor îmbunătăți starea de sănătate. Prin achiziționarea de produse din magazinul nostru online beneficiați de prețuri de producător, fără taxe de intermediari.

Produsele noastre includ: nuci și semințe, fructe uscate și confiate, alge deshidratate sub formă de pulbere sau comprimate, vitamine naturale, ceaiuri terapeutice, etc.

Alimentația este un lucru foarte important pentru o viață sănătoasă și de aceea pe site-ul nostru veți găsi o mulțime de sfaturi practice care vă ajută să adoptați o dietă echilibrată.

Produsele și suplimentele alimentare disponibile pe BioSano.ro sunt de o calitate superioară și în conformitate cu reglementările normative din domeniu. Acestea au capacitatea de a vă îmbunătăți starea de sănătate, de a vă ameliora unele simptome neplăcute sau vă pot ajuta să luptați impotriva diferitor boli.

Fiecare produs în parte conține o descriere amănunțită care vă oferă informații despre produs, compoziția chimică a acestuia, precum și beneficiile pe care le are.

În plus, vă punem la dispoziție un blog de unde veți afla mai multe informații despre produsele noastre și  despre un stil de viață sănătos. Tot pe blog veți găsi o mulțime de rețete sănătoase și delicioase care vă vor oferi idei despre cum puteți include în dietă produsele disponibile pe site și nu numai.

Alegeți să beneficiați de puterea naturii, livrată direct la domiciliul dumneavoastră!

Date contact

Contact Biosano

Call center / Suport / Reclamații

Marketing

Date firmă:

 • SC ROpartner SRL
  Piatra Neamț, România
 • RO 22149950 - J27/978/2007
  IBAN: RO78BTRL02801202G66367XX
  BANCA TRANSILVANIA
 • Str. Gara Veche, Nr. 8G
  Piatra Neamț,
  România
   

Program:

 • Luni-Vineri 8.30 - 17.30
 • Email: info@biosano.ro
 • (timp raspuns max 1 zi lucratoare)

Director vânzări:

✔ Depozitul Biosano.ro este avizat și respectă toate normele legale de comercializare și depozitare de către Autoritatea Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor pentru activitățile din unitățile de vânzare cu amănuntul, având autorizația Nr. VA 6517 din 07.08.2018

 

✔ SC ROpartner SRL este înscrisă în Registrul de Evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal cu nr. 35996.

✔ "BioSano" este marcă înregistrată la OSIM având certificatul nr: 156659 / 2018.
    Testimoniale:

• “ Pentru mine și familia mea, cumpar doar produse de pe biosano.ro. Felicit compania pentru calitatea produselor. “ Cecilia Martin
• “ Produse excelente. Consum de mult timp astfel de produse și sunt foarte încântat “ Eduard Ailincai
• “ Produse de calitate, merită încercate. Le recomand tuturor celor care țin la sănătatea lor “ Gina