Suplimente alimentare

Faci sport? Bea suc de anghinare

     Cu ce asociezi anghinarea? Probabil ca primul gând care îti vine în minte atunci când auzi de anghinare are legatura cu bolile hepatice. Însa anghinarea te ajuta si sa scapi si de kilogramele în plus.

 

     Persoanele care fac sport vor fi încântate de faptul ca anghinarea contine cinarina, o substanta care îmbunatateste activitatea hormonilor raspunzatori de nivelul de zahar din sânge. Astfel, daca facem miscare pentru a pierde în greutate, sucul de anghinare va face antrenamentul si mai eficient.

     Sucul de anghinare este si o sursa importanta de vitamina A si vitamine din complexul B, care sunt esentiale pentru persoanele care fac sport si au un stil de viata activ. De asemenea, sucul de anghinare îmbunatateste în mod vizibil calitatea fiecarui antrenament.

     Vitamina A îmbunatateste vederea, asa ca va poate ajuta daca practicati sporturi precum darts sau tir cu arcul. Vitamina B accelereaza regenerarea muschilor dupa efort. Consumul regulat de suc de anghinare protejeaza împotriva spasmelor musculare dureroase, chiar si în timpul unui antrenament intens.

     Sucul de anghinare este o importanta sursa de taninuri, care sustin regenerarea. Introducerea acestuia în dieta contribuie la recuperarea mai rapida dupa antrenamentul sportiv. De asemenea, taninurile accelereaza vindecarea ranilor.

 

     Suc de anghinare – proprietati:

  • Amelioreaza problemele digestive: senzatia de greutate în stomac, crampe intestinale
  • Inhiba pofta de mâncare
  • Amelioreaza simptomele sindromului de colon iritabil
  • Scade nivelul colesterolului din sânge
  • Sustine metabolismul
  • Protejeaza ficatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *