Laptisor de matca PUR crud ECO 100g+25g Apiland

  SKU
  laptisor-de-matca-eco-oferta-apiland

  Producator: Apiland | Pretul include TVA | Cod: laptisor-de-matca-eco-oferta-apiland

  Stoc limitat
  135,00 RON

  Promotie valabila pana la 15 Jun, 2023 in limita stocului disponibil.

  Comanda telefonic (Luni-Vineri: 08:00-16:30)

  0742.325.909 0770.226.377

  TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile peste 69 lei!
  Pentru comenzile sub 69 lei, transportul costă doar 14.9 lei

  Cumpără produse de minim 150 de lei și primești
  Arahide 50g CADOU!

  Comenzile peste 250 lei primesc automat și o pungă de
  Migdale 90g!

  Rating:
  100% of 100

  Detalii

  Lăptișor de matcă PUR crud ECO 100g+25g Apiland.

  Lăptişorul de matcă pur ECO este o veritabilă curiozitate biologică, un mister în mare parte dincolo de înţelegerea umană obişnuită, tocmai pentru că are proprietatea excepţională de a prelungi durata de viaţă a fiinţei care se hrăneşte cu el în mod sistematic. Culturile asiatice consideră că lăptişorul de matcă pur ECO este un tonic ce îmbunătăţeşte nivelul energetic general, creşte imunitatea și amplifică virilitatea.   biosano Beneficiile lăptișorului de matcă pur ECO ApiLand:

  ✔ Crește imunitatea și rezistența la efort fizic și intelectual;

  ✔ Acționează benefic asupra sistemului nervos;

  ✔  Îmbunătățește nivelul energetic general;

  ✔ Ajută la reducerea colesterolului din sânge;

  ✔  Ajută la prevenția cazurilor de răceală și gripă;

  ✔ Întârzie procesul de îmbătrânire;

   

  biosano  Proprietățile lăptișorului de matcă:

  Lăptişorul de matcă pur ECO ApiLand este bogat în vitamine şi colagen. În natură este folosit pentru a hrăni albinele-regine (mătcile). Albinele lucrătoare care îl produc au o durată de viaţă de numai cinci-opt săptămâni, în timp ce regina albină – hrănită doar cu lăptişor de matcă pur ECO – trăieşte între patru şi şase ani, ceea ce înseamnă de peste 50 de ori mai mult decât suratele ei. Dacă este folosit corect şi constant, acest miraculos nutrient măreşte durata de viaţă.


  Cu o compoziţie foarte bogată, lăptişorul de matcă pur ECO este valoros în nutriţia a tuturor - femei, bărbați și copii deopotrivă. În general poate fi folosit ca supliment alimentar, pentru a compensa deficienţe cauzate de alimentaţia noastră deficitară.

  Lăptişorul de matcă pur ECO ApiLand este un remediu benefic prin excelenţă, ingredientul major al tuturor celor care vor să se menţină tineri. Folosit regulat în cure, lăptişorul de matcă pur ECO transferă organismului din bogăţia sa nutritivă de excepţie şi în felul acesta poate nu doar să încetinească procesul de îmbătrânire, ci chiar să demareze procesul invers, al regenerării şi întineririi.

  Nu există pe Pământ o substanţă similară cu lăptişorul de matcă pur ECO, care să aibă efectul lui de-a dreptul miraculos de stimulare a creşterii, a funcţiei reproducătoare şi de mărire a longevităţii. Lăptişorul de matcă pur ECO este cel mai puternic aliment din lume, şi tocmai de aceea mai este numit şi „hiperaliment”.

  Ca aliment şi remediu natural cu efect profilactic, lăptişorul de matcă pur ECO acţionează preventiv, prin faptul că oferă organismului cele mai importante substanţe nutritive de care are nevoie sau de care duce lipsă. În plus, el activează, reglează şi stimulează reacţiile biologice, conferă energie fizică şi intelectuală, stimulează în mod armonios sistemul nervos, circulaţia sanguină, conferă organismului echilibru psiho-fizic şi rezistenţă la efort.

  De asemenea, stimulează şi întăreşte imunitatea organismului, previne şi face să dispară semnele de îmbătrânire. La femei, ameliorează simptomele de la menopauză, iar la bărbaţi ameliorează tulburările care apar la andropauză.

  Lăptişorul de matcă pur ECO menţine bunăstarea pielii, a părului, a unghiilor şi le face să revină la o stare normală de sănătate. Are un rol important în creşterea şi dezvoltarea copiilor, atât a celor normali, cât şi a celor născuţi prematur sau distrofici.

     biosano  Compoziția lăptișorului de matcă pur ECO:

  ✔ Acetilcolina - compus cu rol în transmiterea influxului nervos;

  ✔ 10 HDA - acid care se regăsește doar în lăptișorul de matcă pur ECO;

  ✔ Aminoacizi;

  ✔ Minerale și oligoelemente;

  ✔ Lipide și acizi grași esențiali;

  ✔ Complexul de vitamine B - B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12;

  biosano  3% din compoziția lăptișorului de matcă pur ECO este încă neidentificată, ceea ce arată complexitatea acestui produs.

  Principalele componente ale lăptişorului de matcă pur ECO sunt apa, proteinele, zaharurile, lipidele şi sărurile minerale. Deşi acestea prezintă variaţii notabile, compoziţia lăptişorului de matcă pur ECO rămâne relativ constantă, corelată cu diferitele colonii, rase de albine şi perioade ale anului în care se face recoltarea.


  Lăptişorul de matcă pur ECO conţine toţi aminoacizii esenţiali pentru om şi un total de 29 de aminoacizi şi de compuşi cu aminoacizi care au fost identificaţi, cele mai importante fiind acidul aspartic şi acidul glutamic. Aminoacizii liberi sunt prolina şi lizina. O serie de enzime sunt, de asemenea, prezente, inclusiv glucozoxidaza, fosfataza şi colinesteraza.

  Conţinutul de lipide al lăptişorului de matcă pur ECO este unic şi, din multe puncte de vedere, reprezintă o caracteristică foarte interesantă. Fracţiunea lipidică este formată, în proporţie de 80-90% din greutatea uscată, din acizi graşi liberi cu structuri neobişnuite şi mai puţin frecvente.

  Cele mai importante săruri minerale sunt, în ordine descrescătoare: K, Ca, Na, Zn, Fe, Cu şi Mn, potasiul fiind prevalent. Lăptişorul de matcă pur ECO este un adevărat concentrat de macronutrienţi (proteine, glucide şi lipide).

  O sumară analiză a compoziţiei lăptişorului de matcă pur ECO ne poate da indicii semnificative în ce priveşte beneficiile sale multiple pentru sănătate. În primul rând, vitamina B1, tiamina, este esenţială pentru creştere, pentru transformarea carbohidraţilor în energie, pentru menţinerea stării de sănătate a nervilor şi a muşchilor. Lipsa acesteia conduce la energie scăzută, digestie proastă, depresie, pierderea apetitului, constipaţie, cefalee, afecţiuni ale tenului.

  O a doua componentă importantă este vitamina B2, riboflavina, care este esenţială pentru creştere, pentru sănătatea pielii, a gurii, a ochilor şi pentru bunăstarea generală a organismului. În caz de deficit, părul este uscat, pielea este crăpată şi aspră, apar ulceraţii bucale, ochii devin inflamaţi şi dureroşi, iar rezistenţa la factorii de stress scade.

  Cea de-a treia componentă importantă a lăptişorului de matcă pur ECO este vitamina B3, niacina – esenţială pentru creştere, pentru sănătatea pielii, pentru digestia carbohidraţilor şi pentru sistemul nervos. În caz de deficit, apar tulburări digestive, tulburări neurologice, afecţiuni cutanate, cefalee, insomnie şi tulburări intestinale.

  O altă componentă importantă este vitamina B5, acidul pantotenic, care contribuie la menţinerea sănătăţii pielii, la creşterea părului şi în general la creşterea tuturor ţesuturilor.

  Lăptişorul de matcă pur ECO mai conţine şi vitamina B6, piridoxina, vitamină esenţială pentru asimilarea proteinelor, pentru sănătatea pielii, a nervilor şi a muşchilor. În caz de deficit al acestei vitamine, survin incapacitatea de a digera proteinele necesare pentru repararea şi creşterea ţesuturilor, iritabilitatea şi depresia, erupţiile cutanate, insomnia, crampele musculare.

  În compoziţia lăptişorului de matcă pur ECO intră şi vitamina B7, inozitolul. Fiind un ingredient esenţial pentru funcţionarea optimă a ficatului, acesta previne acumularea grăsimilor în trup. În caz de deficit, apar perturbări hepatice şi diminuarea toleranţei la alcool.

  O altă componentă importantă este vitamina B8, biotina, considerată de specialişti esenţială pentru sănătatea pielii, a nervilor şi a muşchilor. Când aceasta este, însă, în deficit părul se degradează şi se răreşte, apar eczeme.

  Lăptişorul de matcă pur ECO conţine şi vitamina B9, acidul folic, care este esenţial pentru creştere, pentru sănătatea sângelui şi pentru fertilitate. Dacă această vitamină este în deficit, apar afecţiuni sanguine, slăbeşte circulaţia, se declanşează anemia, slăbiciunea, depresia ori diareea.

  Lăptişorul de matcă pur ECO are, totodată, şi un semnificativ conţinut de vitamina B12, cobalamină, care este responsabilă pentru sănătatea nervilor, a sângelui şi a pielii, pentru buna digestie şi asimilare a proteinelor şi în general pentru creştere. Dacă această vitamină este în deficit, survin anemia şi oboseala, apar probleme ale pielii şi ale nervilor ori tulburări digestive.

  Lăptişorul de matcă pur ECO este un sui generis cocteil nutritiv, conceput pentru creşterea albinelor şi hrănirea mătcii, şi conţine lipide, dintre care 80-85% acizi graşi, 4-10% fenoli, 5-6% ceruri, 3-4% steroizi şi 0,4-0,8% fosfolipide.

  Lăptişorul de matcă pur ECO conţine acizi graşi alimentari, cum ar fi acidul 10-hidroxi-2-decanoic (care se găseşte doar în acest veritabil elixir natural), conţine 32% acizi graşi, precum şi acid gluconic (24%), acidul 10-hidroxidecanoic (22%) şi 5% alţi acizi dicarboxilici.

   

  laptisor de matca crud ecologic

   

  biosano Administrarea lăptișorului de matcă pur ECO ApiLand:

  Se recomandă consumul în cure de 6 săptămâni pentru beneficii maxime.

  Pur:
  Se administrează sublingual până la dizolvare totală, dimineața, cu 20 - 30 minute înainte de masă.
  Copii - 0,5 g/zi 
  Adulți - 1-2 g/zi

  Omogenizat în miere 2%:
  (Ex: 10g lăptișor de matcă pur ECO în 500g miere crudă)
  Copii - 1-2 lingurițe/zi
  Adulți - 1-2 lingurițe/zi

  Ca și ingredient în prepararea tratamentelor cosmetice pentru ten sau pentru păr.  biosano Mod de păstrare a lăptișorului de matcă pur ECO:

  A se păstra la frigider, la temperaturi cuprinse între 2ºC și 6ºC.


  Acţiunile cele mai frecvent amintite în recomandări şi care au fost confirmate constant de relatările clienților ApiLand sunt grupate în două categorii: efecte benefice ale administrării interne şi efecte benefice rezultate în urma folosirii externe a lăptişorului de matcă pur ECO.

  În ceea ce priveşte administrarea internă, cele mai frecvente efecte sunt cele legate de creşterea apetitului, de îmbunătăţirea aspectului pielii, de creşterea libidoului şi a performanţelor sexuale, de creşterea rezistenţei la infecţiile virale, de scăderea tensiunii arteriale în caz de hipertensiune, de creşterea tensiunii arteriale în caz de hipotensiune, de scăderea nivelului colesterolului sanguin, de ameliorarea simptomatologiei în caz de anemie şi arterioscleroză şi în general de o considerabilă ameliorare a stării de sănătate în cazul bolilor cronice şi incurabile.

  Lăptişorul de matcă pur ECO administrat oral timp de 1-2 luni, fie prin înghiţire, fie prin administrare sublinguală în doze de 200-500 mg zilnic are efect tonic şi stimulent, cu un pregnant efect euforizant la oamenii sănătoşi.

  În ceea ce priveşte administrarea externă, cele mai frecvente rezultate benefice constau în stimularea reepitelizării, vindecarea unor boli de piele, normalizarea secreţiei sebacee (secreţia grasă a glandelor din piele) şi un pregnant efect antirid.  biosano  Lăptișorul de matcă pur ECO este un produs ecologic certificat de Ecoinspect.
  Lăptișorul de matcă pur ECO este atestat de către Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural.

   

  Recenzii 1

  Scrieti propria recenzie
  Recenzati:Laptisor de matca PUR crud ECO 100g+25g Apiland

  Disclaimer

  *Oferte valabile în limita stocului disponibil!
  * Biosano.ro nu susține existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil de viață sănătos, iar suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată. Mai mult ...
  * Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă va ajuta să vă mențineți în formă.
  * De asemenea, toate informațiile din site sunt publicate cu rol informativ și nu trebuie să înlocuiască sfaturile, prescripțiile medicului sau a specialistului în nutriție. De aceea, înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră.
  * Țineți cont că suntem diferiți, iar efectele unui produs, pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, stare de sănătate, vârstă și alți factori.
  * Vă încurajăm să trăiți sănătos, să adoptați un stil de viață armonios, cu o dietă bogată în fructe și legume proaspete, cu activitate fizică și atitudine pozitivă. Cu siguranță rezultatele eforturilor dumneavostră de menținere a sănătății vor da roade.

  Sus
  Contact