• -5%

Miere Manuka (TA 25+) ECO/BIO 250g Sonnentor

SKU
miere-manuka-sonnentor

Producator: Sonnentor | Pretul include TVA | Cod: miere-manuka-sonnentor

Stoc limitat
Pret special 189,72 RON Pret standard 199,70 RON

Promotie valabila pana la 11 Apr, 2023 in limita stocului disponibil.

Comanda telefonic (Luni-Vineri: 08:00-16:30)

0742.325.909 0770.226.377

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile peste 69 lei!
Pentru comenzile sub 69 lei, transportul costă doar 14.9 lei

Cumpără produse de minim 150 de lei și primești
Arahide 50g CADOU!

Comenzile peste 250 lei primesc automat și o pungă de
Migdale 90g!

Rating:
100% of 100

Detalii

Mierea de Manuka (TA 25+) SONNENTOR ECO/BIO provine de la partenerul nostru chiar din Noua Zeelandă, Bernhard Schneider, dintr-o rezervaţie naturală din Noua Zeelandă. Bernhard fiind şi un susţinător activ al rezervaţiei, pentru protejarea şi plantarea arbuştilor de Manuka, astfel protejând albinele harnice care oferă acest produs miracol, valoros ca şi aurul!

Proiectul conservează şi vine în ajutorul albinelor de exemplu prin ungerea arbuştilor Manuka cu ulei de cimbru pentru protejarea împotriva insectelor dăunătoare, astfel “prelungind” viaţa albinelor.

Albinele pot trăi toată viaţa lor în zonă şi nu sunt nevoite să migreze pentru hrană. Florile de Manuka fiind suficiente pentru albine, astfel nu necesită o hrănire suplimentară! Această miere provine 100% din nectarul florilor arbustului Manuka (lat. Leptospermum scoparium), care cresc în regiunile muntoase din Noua Zeelandă.

 

Mierea obţinută din aceste flori are proprietăţi antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si antifungice foarte ridicate, cu puteri de vindecare extrem de eficiente, conform cercetărilor recunoscute.

 

IMPORTANT: Mierea Manuka  (TA 25+) SONNENTOR  este obținută FĂRĂ hrănirea artificială a albinelor și fără adaos de zahăr!


Miere Manuka, TA 25+ de la SONNENTOR  ECO/BIO provine de la singura stupină certificată organică într-o arie de 45 000 de hectare! Mai mult, unde amenajarea stupilor este realizată conform principiilor biodinamice și DEMETER.

Mierea Ecologică Manuka se extrage la rece și toate procedurile sunt în conformitate cu directivele Standardului pentru miere al UE, mierea nu se expune niciodată unor temperaturi de peste 38 grade Celsius, deci mereu este în intervalul maxim de temperatură al stupului. De asemenea, nu se utilizează filtrarea fină, iar indicele de polen, precum și puritatea mierii Manuka monofloră este întotdeauna cu mult peste 80% (până la 94%) de polen Manuka autentic.

biosano  Arbustul de Manuka:

Manuka este un arbust sempervirescent din Noua Zeelandă. Arbustul este o plantă foarte rezistentă care poate fi găsită în zonele litorale cât și în zone alpine, iar culoarea petalelor sale poate fi de la alb la roz și roșu închis.

Băștinașii Noii Zeelande, poporul Maori, îi atribuie caracteristici vindecătoare plantei Manuka., iar cercetarea caracteristicilor antibacteriene ale Mierii Manuka a început cu în jur de 20 de ani în urmă, mai ales prin intermediul lui Dr. Peter Molan și Universitatea din Waikato.

Cererea pentru mierea Manuka și produsele cu conținut de Manuka, cum ar fi uleiul de Manuka, a crescut semnificativ în acest timp.
În prezent NU există standarde obligatorii în Noua Zeelandă pentru măsurarea și enumerarea caracteristicilor antibacteriene.


biosano TA Manuka Honey – ACTIVITATE TOTALĂ 
Caracteristicile antibacteriene se atribuie peroxidului de hidrogen, H2O2. Albinele strâng nectar și polen de pe Manuka și le aduc înapoi în stupi. Perhidrolul se creează printr-o reacție naturală între valoarea pH redusă, conținutul redus de umiditate și diferite enzime. 

Activitatea Totală se măsoară prin „metoda difuzimetrică cu godeuri în agar”, unde o soluție de fenol cu caracteristici antibacteriene asemănătoare se compară cu rezultatele obținute pe urma mierii, apoi enumerată în grade de 5, ex. TA 10+, 15+, 20+.

În acest test, standardizat în laboratoare independente care sunt certificate pe baza standardelor din NZ, AU și internaționale, mierea de Manuka se plasează pe un disc din sticlă care conține bacteria Staphylococcus aureus. După mai multe 18 ore, se măsoară cât de mult s-a încetinit răspândirea acestei bacterii, iar de aici se obține valoarea TA. Acest proces chimic se găsește și în alte mieri, cum ar fi mierea de eucalipt și mierea de portocală, însă cu o valoare mai redusă.

Cercetările de ultimă oră se concentrează asupra TA, valoarea pH scăzută a mierii Manuka și o proteină specială de albine cu numele „Apalbumin1”.
Mai există și cercetări privind caracteristicile de osmoză ale mierii Manuka care extrag umezeală din răni și astfel inhibă creșterea bacteriilor. La fel ca și un acid prezent natural numit „2-hydroxy-3-phenylpropionic acid” și unele flavonoide.

 

miere de manuka sonnentor bio 25+

 

biosano SONNENTOR vă oferă o calitate PREMIUM a Mierii Manuka, direct de la sursă! TA 25+. 

TA – Activitate Totală – este în prezent singura metodă independentă de măsurare pentru a descrie activitatea antibacteriană a mierii Manuka.

TA – Activitatea Totală nu poate fi creată artificial; nu poate fi augmentată artificial sau adăugată mierii Manuka.

SONNENTOR vă oferă o calitate PREMIUM a Mierii Manuka, direct de la sursă! TA 25+

Recenzii 3

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Miere Manuka (TA 25+) ECO/BIO 250g Sonnentor

Disclaimer

*Oferte valabile în limita stocului disponibil!
* Biosano.ro nu susține existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil de viață sănătos, iar suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată. Mai mult ...
* Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă va ajuta să vă mențineți în formă.
* De asemenea, toate informațiile din site sunt publicate cu rol informativ și nu trebuie să înlocuiască sfaturile, prescripțiile medicului sau a specialistului în nutriție. De aceea, înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră.
* Țineți cont că suntem diferiți, iar efectele unui produs, pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, stare de sănătate, vârstă și alți factori.
* Vă încurajăm să trăiți sănătos, să adoptați un stil de viață armonios, cu o dietă bogată în fructe și legume proaspete, cu activitate fizică și atitudine pozitivă. Cu siguranță rezultatele eforturilor dumneavostră de menținere a sănătății vor da roade.

Sus
Contact