Mix pane pentru Tempura 1 kg Samlip

Producator: Samlip

| Pretul include TVA |

Cod: samlip003
Producator: Samlip
Cod: samlip003

28,00 lei

În stoc

În stoc

Comanda telefonic (Luni-Vineri: 08:00-16:30)

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile peste 149 lei! Pentru comenzile sub 149 lei, transportul costă doar 14.9 lei

Cumpără produse de minim 150 de lei și primești Arahide 50g CADOU!

Consulta pagina Ofertele Lunii pentru reducerile din luna aceasta

Descriere Mix pane pentru Tempura 1 kg Samlip

Descriere

Mix pane pentru Tempura 1 kg Samlip

Mixul Samlip Tempura (amestec pentru prăjit) este un amestec special de pâine realizat din diferite tipuri de făină (grâu, porumb, orez) pentru prăjirea alimentelor. Este folosit pentru prepararea aluaturilor pentru prăjirea fructelor de mare, cum ar fi calamarul, creveții, peștele și diverse legume, precum și pentru prepararea rulourilor tempura fierbinți cu diferite toppinguri. In acest fel, produsele pane raman proaspete, se topesc in gura, au un gust sarac in grasimi si retin multe vitamine.

Tempura este unul dintre condimentele caracteristice din bucătăria japoneză. Istoria sa este foarte lungă, datând din secolul al XIV-lea, când a venit în Japonia cu misionarii portughezi. Tempura este un produs iubit de vegetarieni. Practic, fiecare legumă (cu excepția cartofilor și a varzei) poate fi pană și prăjită. Cel mai adesea, morcovii, ceapa, broccoli sau dovleceii sunt prăjiți în înveliș tempură. De asemenea, puteți găsi ridichi prăjite cu tempură, praz și vinete, precum și creveți.

Ingrediente: faina de GRAU, amidon de GRAU, faina de porumb, faina de orez, sare, praf de copt (agenti  de crestere, carbonati de sodiu, lactat de calciu, difosfati: faina de GRAU), glucoza, stabilizatori:  tartati de potasiu, emulgatori: mono si digliceride ale acizilor grasi, pudra de usturoi, amestec de condimente (arome, sare, zahar, acid: acid citric, potential de aroma: 5-ribonucleotide disodice, praf de ceapa, dextrina, antiaglomerant: dioxid de siliciu, piper alb, macinat, colorant: riboflavina.

Mod de preparare: Se adauga 130g tempura in 160 ml de apa si se amesteca pana se obtine o pasta uniforma, neteda. Acoperiti produsul preferat (de exemplu carne, peste sau legume) mai intai in amestecul uscat de tempura, apoi in amestecul pregatit anterior. Se prajeste in ulei incins pana cand produsul este gata si capata o culoare maro- aurie.

Valori nutritionale per 100 g de produs:

Energie: 1519 kcal / 358 kJ;

Grasimi: 0,9 g, din care acizi grasi saturati: 0,3 g;

Glucide: 78 g, din care zaharuri: 1,9 g;

Proteine: 8 g;

Sare: 1,4 g.

Informații suplimentare
Greutate 1 kg
Producatori

Produse Bio

Nu

Recenzii Clienti

Disclaimer

*Oferte valabile în limita stocului disponibil!
* Biosano.ro nu susține existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil de viață sănătos, iar suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată.

* Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă va ajuta să vă mențineți în formă.
* De asemenea, toate informațiile din site sunt publicate cu rol informativ și nu trebuie să înlocuiască sfaturile, prescripțiile medicului sau a specialistului în nutriție. De aceea, înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră.
* Țineți cont că suntem diferiți, iar efectele unui produs, pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, stare de sănătate, vârstă și alți factori.
* Vă încurajăm să trăiți sănătos, să adoptați un stil de viață armonios, cu o dietă bogată în fructe și legume proaspete, cu activitate fizică și atitudine pozitivă. Cu siguranță rezultatele eforturilor dumneavostră de menținere a sănătății vor da roade.

Produse vizualizate recent