Muguri de coacaz negru 30 monodoze Hofigal

  SKU
  muguri-coacaz-negru-hofigal

  Producator: Hofigal | Pretul include TVA | Cod: muguri-coacaz-negru-hofigal

  Stoc limitat
  15,80 RON

  Promotie valabila pana la 11 Apr, 2023 in limita stocului disponibil.

  Comanda telefonic (Luni-Vineri: 08:00-16:30)

  0742.325.909 0770.226.377

  TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile peste 69 lei!
  Pentru comenzile sub 69 lei, transportul costă doar 14.9 lei

  Cumpără produse de minim 150 de lei și primești
  Arahide 50g CADOU!

  Comenzile peste 250 lei primesc automat și o pungă de
  Migdale 90g!

  Detalii

  Acţiune benefică asupra: glandelor suprarenale, mucoaselor, aparatului osteoarticular, cailor genito-urinare, liniei celulare eozinofilice.

   

  Ingrediente: o monodoză conţine 2,0 ml extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeţi de coacăz negru (Ribes nigrum). Conţine alcool etilic de cereale 45% vol.

   

  Proprietăţi: de stimulare a corticosuprarenalei pentru secreţia hormonilor corticosteroizi (acţiune cortizon-like), de reducere a VSH-ului, de creştere a rezistenţei la frig a persoanelor sensibile.

  ✔ Produs natural cu valoare biologică complexă, dinamica şi unitară care asigura necesarul de nutrienţi pentru stimularea activităţii glandelor suprarenale determinând creşterea nivelului de corticosteroizi, prin eliberarea de substanţe care se comporta aproape că un „cortizon natural”, fără a avea toxicitate.

  ✔ contribuie la reducerea şi limitarea ansamblului de fenomene reacţionale din partea organismului (la nivel local şi general)

  ✔ faţă de acţiunea nocivă a diferiţilor contaminanţi;

  ✔ este un drenor universal care asigură reglarea potenţialului energetic al sistemului reticulo-endotelial, un protector bun al mucoaselor (de la nivelul aparatului respirator, digestiv şi urinar);

  ✔  stimulează metabolismul proteic, activează catabolismul ureei, al acidului uric şi al colesterolului;

  ✔  favorizează răspunsul organismului la stres, în stări de oboseală şi astenie psiho-fizica în perioada de convalescenţă;

  ✔ efect benefic în unele tulburări metabolice, stări febrile, tulburări funcţionale ale aparatului digestiv, stări de tip alergic.

   

  Produsul este foarte bine tolerat, fără contraindicaţii semnalate până acum la dozele şi ritmul de administrare recomandate.

  În sarcină şi perioada de alăptare, copii până la vârsta de 7 ani este necesară recomandarea specialistului.

  La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului său farmacistului.

   

  Instrucţiuni de utilizare:

  - câte 1 monodoză de 2,0 ml de 2-3 ori pe zi, diluata în puţină apă (o lingură de apă), cu 15 minute înainte de mesele principale sau la recomandarea specialistului.

   

  Preparatul diluat se soarbe lent şi se ţine cât mai mult în gură pentru favorizarea absorbţiei prin mucoasa bucală.

  Se poate asocia şi cu alte extracte glicerinohidroalcoolice numai la recomandarea specialistului.

  Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

   

  Prezentare: cutie din carton conţinând câte 30 monodoze de 2,0 ml extract glicerinohidroalcoolic.

   

  Condiţii de păstrare:

  A se păstra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate şi lumină, în ambalajul original !

  A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic !

  A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj !

  A nu se lasă la îndemână şi vederea copiilor mici !

   

  Recenzii

  Scrieti propria recenzie
  Recenzati:Muguri de coacaz negru 30 monodoze Hofigal

  Disclaimer

  *Oferte valabile în limita stocului disponibil!
  * Biosano.ro nu susține existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil de viață sănătos, iar suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată. Mai mult ...
  * Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă va ajuta să vă mențineți în formă.
  * De asemenea, toate informațiile din site sunt publicate cu rol informativ și nu trebuie să înlocuiască sfaturile, prescripțiile medicului sau a specialistului în nutriție. De aceea, înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră.
  * Țineți cont că suntem diferiți, iar efectele unui produs, pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, stare de sănătate, vârstă și alți factori.
  * Vă încurajăm să trăiți sănătos, să adoptați un stil de viață armonios, cu o dietă bogată în fructe și legume proaspete, cu activitate fizică și atitudine pozitivă. Cu siguranță rezultatele eforturilor dumneavostră de menținere a sănătății vor da roade.

  Sus
  Contact