Stil de viata sanatos

Nucile pentru spalat – eficiente sau nu in eliminarea murdariei?

     O alternativa excelenta pentru persoanele alergice la agentii chimici de curatare.

     Ne place curatenia si ne dorim sa traim în curatenie. Încercam sa o pastram pentru cât mai mult timp, însa uneori în zadar. Si uite asa trebuie sa ne umplem casele de produse de curatenie.

     În ceea ce priveste produsele chimice, nu exista niciun produs cu care sa curatam si hainele, si parul si animalele si plantele. Însa pentru toate acestea exista un produs natural: nucile de spalat. Ce le face sa fie asa de speciale? Acestea contin saponina, un sapun natural care în contact cu apa fierbinte produce spuma. Provin din India si Nepal, unde de secole au fost folosite pentru proprietatile lor de curatare.

     Cel mai mare avantaj al nucilor de spalat este versatilitatea lor, eficienta si mai presus de toate, faptul ca acestea sunt complet naturale, ecologice, si, prin urmare nu dauneaza sanatatii, mai ales daca suferiti de alergii. Au o mare aplicabilitate în gospodarie si pot înlocui detergentii chimici.

     Nu au miros, astfel încât nu produc iritatii olfactive si nu distrug tesaturile.

     Încercati aceste minunate daruri ale naturii. Desigur, nu curata hainele la fel ca la spalatorie, însa sunt eficiente si nu dauneaza mediului înconjurator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *