Pachet Ulei de cocos Rafinat fara miros 3×900 ml Fivio

Producator: Fivio

| Pretul include TVA |

Cod: fivio015
Producator: Fivio
Cod: fivio015

84,60 lei

Comanda telefonic (Luni-Vineri: 08:00-16:30)

TRANSPORT GRATUIT la plata cu cardul, pentru comenzile peste 149 lei! Pentru comenzile sub 149 lei, transportul costă doar 14.9 lei

Cumpără produse de minim 150 de lei și primești Arahide 50g CADOU!

Consulta pagina Ofertele Lunii pentru reducerile din luna aceasta

Descriere Pachet Ulei de cocos Rafinat fara miros 3x900 ml Fivio

Descriere

Pachet Ulei de cocos Rafinat fara miros 3×900 ml Fivio

Ingrediente: 100% ulei de cocos rafinat

Valori nutriționale per 100g de produs:

Energie: 3700 kJ/ 900 kcal

Grăsimi: 100 g

Din care acizi grași saturați: 91 g

Glucide: 0 g

Din care zaharuri: 0 g

Fibre: 0 g

Proteine: 0 g

Sare: 0 g

*Valorile nutriționale pot să difere în funcție de lot

Țara de origine: din afara UE/Filipine. Ambalat în Polonia.

*Țara de origine poate să difere în funcție de lot.

Culoarea si consistenta uleiului de cocos pot sa difere în functie de temperatura mediului înconjurator.

Uleiul de cocos rafinat în stare solida are culoarea alb-galbui si textura untoasa, find bine omogenizat, iar în stare lichida acesta devine galbui.

Mod de pastrare: A se pastra într-un loc uscat. Dupa deschidere, se pastreaza într-un loc racoros, la temperatura de +8 pâna la +10 °C

 

Uleiul de cocos rafinat este ideal pentru prajit, deoarece are un punct de ardere ridicat si nu altereaza gustul mâncarii.

Uleiul de cocos este folosit si în domeniu cosmetic. Acesta poate înlocui cu succes produsele obisnuite de îngrijire personala. Astfel, uleiul de cocos poate fi folosit pe post de balsam de par, crema de corp si chiar deodorant, în combinatie cu bicarbonat de sodiu.

Reprezinta o alternativa ecologica de îngrijire a pielii si a parului, cu o multime de beneficii. Protejeaza împotriva actiunii nocive a radicalilor liberi si a razelor ultraviolete. Previne îmbatrânirea prematura si hidrateaza în profunzime. Este ideal ca lotiune de plaja.

Ce proprietăți are Uleiul de Cocos:

– Uleiul de cocos are o temperatura ridicata de ardere, deci este ideal pentru prajit;

– Contine acizi grasi saturati, inclusiv acidul lauric, care sustine imunitatea si are un efect antibacterian puternic;

– Este o sursa de vitamine si antioxidanti.

– Compozitia sa contine potasiu, calciu, magneziu, fosfor, fier, sodiu si zinc ce contribuie la îmbunatatirea generala a starii de bine.

Cum se folosește uleiul de cocos?

Uleiul de cocos rafinat este ideal pentru gătire, coacere și prăjire la temperaturi înalte datorită punctului de ardere foarte înalt.  Nu alterează gustul sau aroma preparatelor gătite. Perfect pentru a fi folosit în bucătărie sau ca substitut al margarinei.

Este un ingredient excelent pentru înghețata de casă și salatele de fructe. De asemenea, merită să știți că poate fi folosit la prepararea deserturilor sub formă de biluțe nutritive și a cocktail-urilor nutritive de fructe și legume.

Folosind ulei de cocos în bucătărie:

– datorita formei sale solide, uleiul de cocos este potrivit pentru uns pe pâine, în loc de unt sau margarină;

– pentru prăjit; la temperaturi ridicate, uleiul de cocos, spre deosebire de alte uleiuri, nu arde și nu devine rânced;

– se pot prepara prăjituri, turte și deserturi de ciocolată pe bază de ulei de cocos;

Datorită faptului că uleiul de cocos se dizolvă la o temperatură de aproximativ 26 de grade C, acesta poate fi adăugat și în sosuri și dressinguri de salată.

Ulei de cocos pentru păr:

Uleiul de cocos se recomanda pentru parul deteriorat si cu vârfuri despicate.

Uleiul de cocos este ideal pe post de masca sau ser pentru par. Se maseaza scalpul, se lasa sa actioneze timp de 30 de minute, apoi se spala cu un sampon. În urma acestui proces parul va ramâne matasos, stralucitor si sanatos.

Printre altele, se foloseste pentru parul tern si fragil, precum si împotriva senzatiilor de mâncarime de pe scalp sau corp.

Ulei de cocos pentru față și ten:

Uleiul de cocos se poate folosi ca demachiant.

Aplicati o cantitate mica de ulei de cocos pe o discheta demachianta pentru a demachia ochii si tenul în mod natural. Dupa demachiere, stergeti fata cu un servetel, pentru a înlatura surplusul de ulei. Uleiul de cocos aduce o multime de beneficii tenului, hidrateaza în profunzime si curata machiajul în cel mai delicat mod posibil.

Ulei de cocos pentru piele:

Uleiul de cocos poate fi folosit atât ca si crema hidratanta pentru ten, cât si pentru toata suprafata corpului.

Ideal dupa epilare sau dupa ras.

Informații suplimentare
Greutate 2,7 kg
Producatori

Produse Bio

Nu

Recenzii Clienti

0 recenzii
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Disclaimer

*Oferte valabile în limita stocului disponibil!
* Biosano.ro nu susține existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil de viață sănătos, iar suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată.

* Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă va ajuta să vă mențineți în formă.
* De asemenea, toate informațiile din site sunt publicate cu rol informativ și nu trebuie să înlocuiască sfaturile, prescripțiile medicului sau a specialistului în nutriție. De aceea, înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră.
* Țineți cont că suntem diferiți, iar efectele unui produs, pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, stare de sănătate, vârstă și alți factori.
* Vă încurajăm să trăiți sănătos, să adoptați un stil de viață armonios, cu o dietă bogată în fructe și legume proaspete, cu activitate fizică și atitudine pozitivă. Cu siguranță rezultatele eforturilor dumneavostră de menținere a sănătății vor da roade.

Produse vizualizate recent