Concursuri

Paste cu parmezan, busuioc, seminte de canepa si toping cu ulei din seminte de canepa

Paste cu parmezan, busuioc, seminte de canepa si toping cu ulei din seminte de canepa cu Busuioc/Usturoi

Beneficiaza de grasimile vegetale nesaturate pe care le contine Uleiul de Canepa Hemp Essentials! Da frau liber creativitatii cu uleiul de canepa natur sau cu arome, pregatind salate delicioase dressinguri pentru salate verzi, humus, salata de vinete, guacamole sau preparate calde (paste, orez, cartofi, etc.) Alaturi de uleiul de canepa, puteti adauga si seminte decorticate de canepa Hemp Essentials. Aceste seminte sunt surse naturale de nutrienti esentiali: proteina completa, acizi grasi polinesaturati Omega 6 si Omega 3, fibre, vitamine si minerale. Pe langa asta, au un gust delicios, similar cu cel de nuca, textura moale, catifelata, foarte versatile in gastronomie. Aduc savoare oricarei retete si creaza spatiu pentru imaginatie.

Pentru a beneficia de toti nutrientii si vitaminele produselor din canepa, am pregatit o reteta simpla de paste.

INGREDIENtE

INStRUCtIUNI

Fierbem pastele in 2 l de apa cu sare conform timpului de preparare scris pe ambalaj, astfel incat la final sa avem paste al dente, perfecte ca textura si gust.

1.Se scot pastele, se scurg si se clatesc in apa rece. intr-un bol mare pune 50 ml de ulei de canepa (simplu, cu chili, busuioc sau usturoi), 1-2 catei de usturoi tocati foarte marunt, sare, ardei iute (dupa gust) si piper proaspat. Cand pastele sunt al dente, le scurgem si le adaugam in castron. Amestecam bine ingredientele, si asta e tot, pranzul e gata in 10-15 minute.

2.intre timp se curata usturoiul si se zdrobeste cu lama unui cutit. intr-o tigaie cu fund gros se incinge uleiul de masline. tocati usturoiul si ardeiul curatat de seminte, apoi rumeniti-le la foc mic (cu atentie sa nu se arda usturoiul) cca 2-3 min. Strecurati pastele si transferati-le in tigaie, amestecati bine, cat sa se acopere complet de uleiul aromat.

3.Se servesc cu parmezan si seminte de canepa si se orneaza cu frunzulite de busuioc.

sursa: canah.ro