0,00 RON
0

Cosul meu

produs - 0,00 RON
L-V, 8:30-17:30

Biona (81 produse)

Desc
Redus 20%

Pret normal: 12,50 RON

Special Price 10,00 RON

Disponibilitate: In stoc limitat

Desc

Bazat pe un angajament de neclintit față de mâncare 100% organică, etică și durabilă, Biona și-a început viața pe o masă de bucătărie din Londra în urmă cu peste 35 de ani. Noel și Donata au început să experimenteze cu simple granole de casă, pe care le-au ambalat și le-au vândut în pionierul lor magazin ecologic, Windmill Wholefoods. A fost atât de popular, încât și-au depășit rapid masa de bucătărie și astfel s-a născut Biona.

Astăzi, familia Biona este mândră să aducă mai mult de 350 de produse ecologice iubitorilor de mâncare bună din 30 de țări din întreaga lume. De aceea, de fiecare dată când alegi Biona, alegi un viitor mai sănătos.

Disclaimer

*Oferte valabile în limita stocului disponibil!
* Biosano.ro nu susține existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil de viață sănătos, iar suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată.
* Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă va ajuta să vă mențineți în formă.
* De asemenea, toate informațiile din site sunt publicate cu rol informativ și nu trebuie să înlocuiască sfaturile, prescripțiile medicului sau a specialistului în nutriție. De aceea, înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră.
* Țineți cont că suntem diferiți, iar efectele unui produs, pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, stare de sănătate, vârstă și alți factori.
* Vă încurajăm să trăiți sănătos, să adoptați un stil de viață armonios, cu o dietă bogată în fructe și legume proaspete, cu activitate fizică și atitudine pozitivă. Cu siguranță rezultatele eforturilor dumneavostră de menținere a sănătății vor da roade.