0,00 RON
0

Cosul meu

produs - 0,00 RON
L-V, 8:30-17:30

Obio (46 produse)

Desc

Desc

Radacinile Obio.ro merg pana in anul 2008, pasionati de ceea ce inseamna un stil de viata sanatos, in armonie cu natura si cu cei din jur, am fondat compania Bio Holistic SRL, avand ca obiect de activitate comercializarea produselor naturiste.

Magazinul Obio.ro a luat nastere 4 ani mai tarziu, in anul 2012, cand cautam produse ecologice pentru familiile noastre si pentru copiii nostri. Negasind tot ce aveam nevoie pe piata romaneasca, am inceput sa aducem produse din afara, impartasindu-le prin intermediul magazinului Obio.ro si cu alti pasionati de produse bio.

Capitalul companiei este 100% romanesc, suntem o familie si nu avem in spate nici un mare concern. Am pornit de la zero in 2008, si am ajuns unde suntem azi in mod cinstit, prin multa munca si multa pasiune pentru ceea ce facem, reinvestind profitul de-a lungul anilor.

Disclaimer

*Oferte valabile în limita stocului disponibil!
* Biosano.ro nu susține existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil de viață sănătos, iar suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată.
* Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă va ajuta să vă mențineți în formă.
* De asemenea, toate informațiile din site sunt publicate cu rol informativ și nu trebuie să înlocuiască sfaturile, prescripțiile medicului sau a specialistului în nutriție. De aceea, înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră.
* Țineți cont că suntem diferiți, iar efectele unui produs, pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, stare de sănătate, vârstă și alți factori.
* Vă încurajăm să trăiți sănătos, să adoptați un stil de viață armonios, cu o dietă bogată în fructe și legume proaspete, cu activitate fizică și atitudine pozitivă. Cu siguranță rezultatele eforturilor dumneavostră de menținere a sănătății vor da roade.