Faina / Tarate / Paste

Articolele 1-32 din 250

Pagina
Setati descendent
pe pagina

Articolele 1-32 din 250

Pagina
Setati descendent
pe pagina

Cerealele reprezintă baza unei alimentații sănătoase. Acestea vă oferă energia de care aveți nevoie pe parcursul zilei, eliberată treptat. Biosano.ro vă pune la dispoziție cereale și pseudocereale de calitate superioară. Printre acestea se numară quinoa, meiul, cușcuș-ul, amarantul și hrișca. Cunoscute de mii de ani pentru calitățile sale excepționale, însă "uitate" în favoarea altor alimente de multe ori nesănătoase, aceste cereale boabe sunt din ce în ce mai apreciate în ultima perioadă. De asemenea, persoanelor care suferă de boala celiacă, Biosano le pune la dispoziție cereale care nu conțin gluten.

Magazinul nostru vă oferă alternative sănătoase, precum făina de migdale și făina de alac. Cu aceste făinuri veți găti preparate gustoase, cu o mulțime de beneficii asupra sănătății. Prăjiturile vor avea o aromă deosebită dacă veți adăuga făină de migdale în loc de cea de grâu.

Tărâțele au un rol important în detoxifierea organismului, datorită conținutului mare de fibre. Adăugată în dietă, tărâțele de ispaghula stimulează tranzitul intestinal, curață intestinele, permițând în acest fel absorbția unei cantități mai mari de substanțe nutritive în organism.

Sus
Contact