Indulcitori naturali

Articolele 1-32 din 99

Pagina
Setati descendent
pe pagina

Articolele 1-32 din 99

Pagina
Setati descendent
pe pagina

Zahărul este unul dintre ingredientele prezente în aproape toate produsele alimentare. Îl găsim în băuturi, semi-preparate, gustări, fructe uscate, conserve de fructe și în toate tipurile de alimente procesate. Din păcate, multe produse pentru bebeluși conțin cantități foarte mari de zahăr alb sau sirop de glucoză-fructoză. Aceste substanțe sunt adăugate chiar la cerealele pentru micul dejun sau la băuturile pentru copii.

Excesul de zahăr din dietă are un efect foarte negativ asupra sănătății și bunăstării noastre. Reduce rezistența organismului, accelerează procesul de îmbătrânire, are un efect toxic asupra ficatului. Ingerarea unor cantități mari de zahăr duce, de asemenea, la supraponderalitate și obezitate, care este principalul motiv pentru dezvoltarea multor boli și afecțiuni grave. Din acest motiv, zahărul din dietă trebuie înlocuit cu înlocuitorii săi mai sănătoși. Copiii adoră gustul zahărului din nucă de cocos BIO , care poate fi îndulcit și adăugat la deserturi și este mai sănătos pentru ei.

În această categorie veți găsi o gamă largă de alți îndulcitori obținuți din culturi organice, cum ar fi zahărul din trestie BIO,  siropul de agave BIO sau un aditiv delicios pentru coacere și multe altele - zahăr vanilat BIO pe bază de zahăr de trestie cu adaos de vanilie măcinată.

Biosano.ro vă pune la dispoziție o gamă diversificată de îndulcitori naturali, scăzute în calorii și înlocuitoare cu succes la zahărul obișnuit. Aici vei găsi zahăr din flori de cocos, sirop de agave bio, inulina din cicoare, zahăr brun melasă, zahăr brut din trestie, zaharină și zahăr brut nerafinat.

Xilitolul este un îndulcitor natural realizat din extract de coajă de mesteacan. Este inclus în grupul alcoolilor din zahăr și conține cu 40% mai puține calorii decât zahărul alb. Xylitolul are, de asemenea, un indice glicemic scăzut, ceea ce îl face un produs potrivit pentru diabeticii și persoanele care urmează o dietă de reducere. Marele său avantaj este și faptul că nu provoacă cariile dinților, ceea ce este mai mult - are un efect benefic asupra mineralizării smalțului. Deci este un produs indispensabil pentru toți cei care încearcă să reducă sau să elimine zahărul alb din dieta lor.

De asemenea, tot în categoria îndulcitorilor fără calorii și fără risc pentru diabetici se încadrează și stevia. Sub formă de frunze, pulbere sau comprimate, stevia poate înlocui cu succes zahărul obișnuit și nu prezintă efectele negative ale acestuia.

Eritritolul este unul dintre cei mai sănătoși înlocuitori ai zahărului alb- alcool zahăr cu gust dulce și calorii extrem de scăzute (100 g conțin doar 20 kcal). În aparență seamănă cu zahărul alb. Avantajul său principal este valoarea calorică redusă și faptul că este expulzat din corp practic neschimbat. De asemenea, nu contribuie la cariile dinților. În plus, eritrolul este complet sigur pentru diabetici, deoarece are un indice glicemic zero. Din acest motiv, este, de asemenea, un produs potrivit pentru persoanele care folosesc toate tipurile de diete de slăbire. În magazinul nostru online veți găsi eritrolul de cea mai bună calitate, care va fi perfect în fiecare bucătărie ca un substitut sănătos pentru zahărul alb.

 

Sus
Contact