Nuci / Seminte

Articolele 1-32 din 228

Pagina
Setati descendent
pe pagina

Articolele 1-32 din 228

Pagina
Setati descendent
pe pagina

Dieta alimentară pe care o adoptăm joacă un rol crucial în sănătatea organismului nostru și starea noastră de bine. Poate că nu întotdeauna reușim să avem o alimentație corectă, dar sunt anumite modalități prin care ne putem asigura că primi nutrienții de care avem nevoie. Putem alege să introducem superalimente ori suplimente în rutina noastră zilnică sau, mai ușor, putem alege să consumăm mai multe nuci și semințe. Acestea sunt bogate în minerale, vitamine, fibre și proteine și este ușor să le consumăm zilnic ca gustare sau în rețete, în diverse preparate culinare (salate, supe, pâine etc).

Biosano.ro vă pune la dispoziție o gamă diversificată de semințe la prețuri avantajoase, nepreparate termic, care include: semințe de chia, semințe de susan, semințe de dovleac, semințe de floarea-soarelui, semințe de in, semințe de psyllium, precum și nuci: nuci caju, nuci macadamia, nuci braziliene, migdale, alune de pădure. 

Descoperă beneficiile semințelor!

Semințele de Chia - Sunt un superaliment ce au un conținut bogat de acizi grași Omega 3 care ajută la funcționarea sistemului nervos, fibre care ajută diestia și ajută la detoxifiere, precum și antioxidanți care te ajută să te menții mereu tânăr.

Semințele de In - Sunt o sursă excelentă de vitamine, ajută la digestie, la detoxificarea colonului și te ajută să absorbi mai bune nutrienții din alimentație. 

Semințele de Chimen Negru - Sunt folosite din Antichitate ca leac alternativ pentru diverse afecțiuni, de la dureri de spate, constipație la diabet, hipertensiune și boli ale ficatului.

Semințele de Floarea Soarelui - Sunt o adevărată sursă de energie și au o cantitate mare de vitamina E. Dintre beneficiile lor amintim faptul că pot ajuta la reducerea colesterolului rău, a tensiunii arteriale și pot ajuta la controlarea glucozei din sânge.

 

Sus
Contact