Vegan/Vegetarian

Articolele 1-32 din 699

Pagina
Setati descendent
pe pagina

Articolele 1-32 din 699

Pagina
Setati descendent
pe pagina

Vegetarianismul  este un regim alimentar în care persoanele aleg să nu consume carne, fie că este de la animalele de fermă (pui, porc) sau pește/fructe de mare, evitând chiar și produsele derivate din carne sau grăsime animală. Totuși, vegetarienii pot să consume ouă, produse pe bază de lapte (lapte, brânză, iaurt) și miere.

Veganismul este o formă de vegetarianism foarte strict. Dacă vegetarienii nu consumă carne, veganii nu consumă niciun fel de aliment care provine de la animale (nu numai carne), ba chiar duc totul la un alt nivel întrucât nu folosesc produse care sunt obținute din exploatarea animalelor, cum ar fi, de exemplu, haine din piele, lumânările din grăsime animală, cosmetice testate pe animale sau alte produse asemănătoare.

Raw-Veganii sunt un grup de vegani care consideră că alimentele gătite la temperaturi înainte, în principiu peste 46 grade Celsius, își pierd din nutrienți și enzime. De aceea, aceștia aleg să consume produse crude, în mod special fructe și legume. În loc să o gătească, Raw-Veganii aleg să își prepare mâncarea sub formă de smoothie-uri, mixată la blender sau să o deshidrateze.

Citește mai multe despre ce înseamnă vegetarianismul sau veganismul, pe blogul nostru, aici.

Pe site-ul nostru magazinului nostru online, www.biosano.ro, găsești o varietate de produse ideale pentru dieta vegetariană, precum și produse vegane și raw-vegane, la prețuri avantajoase. Ți-am pregătit nuci, semințe, făină integrală, cereale și leguminoase, BIO sau convenționale, dar și dulciuri vegane, printre care ciocolata vegană se află la loc de cinste! Tu ce ți-ai ales din sortimentul nostru?

Sus
Contact