Dragi Clienți,

Programul cu puncte de fidelitate a luat sfârșit. Clienții care au adunat puncte, le vor putea folosi până în 2023, indiferent de valoarea adunată (se pot folosi și dacă aveți mai puțin de 100 de puncte). Vom veni însă cu noi oferte și promoțiile speciale pentru clienții Biosano.ro!

Cu drag,

Echipa Biosano.ro

 

Cum funcționează?

Pentru fiecare comandă plasată pe site-ul nostru ați primit puncte de fidelitate, în funcţie de valoarea comenzii. Punctele se vor acorda calculând 1% din valoarea totală a comenzii şi vor fi active în contul dumneavoastră în 4 zile de la efectuarea comenzii.
De exemplu, pentru fiecare 100 de lei cheltuiţi ași primit 100 puncte de fidelitate a căror valoare este de 1 leu. Puteţi vizualiza în orice moment numărul de puncte acumulate în secţiunea "contul meu". Punctele acumulate se pot utiliza pentru a achita integral sau parţial o comandă pe site-ul nostru, cu condiția de a acumula minim 100 de puncte.


Condiţii generale

• punctele de fidelitate nu se cumulează cu alte promoţii sau reduceri;
• punctele de fidelitate nu sunt transmisibile;
• se acordă puncte şi pentru comenzile în care s-au folosit puncte de fidelitate;
• valoarea punctelor şi a comenzilor include TVA;
• punctele nu se pot folosi pentru a achita taxe de transport;

Punctele de fidelitate acumulate vor apărea automat în coşul dvs. de cumpărături. Pentru a putea vedea punctele acumulate, daţi click pe "Foloseşte punctele în comandă".

 

 

Vă mulțumim pentru încredere!

Sus
Contact