Reteta de paste tagliatelle cu spirulina

Reteta de paste tagliatelle cu spirulina
Ingrediente:
– 300 g de faina de grâu
– 3 oua
– un praf de sare de Himalaya
– o lingurita de spirulina pulbere
– ulei
Mod de preparare:
Presarati faina pe un tocator, adaugati ouale, un vârf de sare si spirulina în centru. Ouale trebuie batute cu o furculita, astfel încât sa se amestece bine cu celelalte ingrediente. Framântati aluatul pâna devine omogen (poate fi relativ dur). Întindeti aluatul cu ajutorul unui sucitor, apoi taiati foaia obtinuta în fâsii de aproximativ 6 mm latime si 25 cm lungime. Gatiti pastele imediat sau cel târziu în ziua urmatoare. Pastele se adauga în apa sarata adusa la punctul de fierbere si se fierb aproximativ 4 minute. Pastele se amesteca cu usturoi, ulei de masline si boia de ardei si sunt gata pentru a fi servite.
Pofta buna!