Retete

Rețetă: Hummus Edamame

Rețetă: Hummus Edamame

O rețetă de humus rapidă, plină de proteine, numai bună ca un snack rapid sau un aperitiv. Rețeta este gata în doar 10 minute și e plină de proteine, fibre și nutrienți valoroși.

Ingrediente:

220g de năut din conservă, scurs și clătit

220g edamame

2 linguri de suc de lămâie

1 lingură tahini

O jumătate de cățel de usturoi

O linguriță de sare

O mână de frunze de spanac

220g ulei de cocos extra virgin

Mod de preparare:

Pasul 1: Începeți prin a mărunți edamame-ul, năutul, tahini-ul și sucul de lămâie în robotul de bucătărie. Petreceți ceva timp aici, poate dura câteva runde de răzuire a părților laterale ale bolului pentru a amestecul să fie bine blenduit. Amintiți-vă, edamame-ul are pielea exterioară mai dură decât năutul, așa că pentru a vă face hummus-ul edamame cu adevărat cremos și neted, acest pas este important.

Pasul 2: Adăugați usturoiul și spanacul

Faceți o pastă cu usturoiul tocat și sare. Mai întâi tocați usturoiul. Presărați apoi sare și amestecați bine. Apoi începeți să lucrați amestecul înainte și înapoi (aproape ca o mișcare de ungere) pentru a face pasta de usturoi. Acest pas este important pentru a face usturoiul să se dizolve uniform în hummus, astfel încât să nu primiți o mușcătură mare de usturoi crud, ci mai mult o aromă generală de usturoi.

Apoi adăugați pasta de usturoi în procesor și amestecați-o cu o mână mare de frunze de spanac. Spanacul adaugă și mai multă culoare verde strălucitoare hummus-ului, iar un pic de legume sănătoase nu a stricat niciodată nimănui.

Pasul 3: Adăugați ulei

Nu în ultimul rând, stropiți cu ulei de măsline în timp ce motorul robotului funcționează. Veți obține un Edamame Hummus cremos, de vis, verde strălucitor!

Sursa:

healthyseasonalrecipes.com/super-green-edamame-hummus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *