Sare franceza pura de mare (celtica) fina 500g Dragon Superfoods

  SKU
  sare-celtica-fina-natur

  Producator: Dragon Superfoods | Pretul include TVA | Cod: sare-celtica-fina-natur

  Stoc epuizat
  24,90 RON

  Promotie valabila pana la 15 Jun, 2023 in limita stocului disponibil.

  Comanda telefonic (Luni-Vineri: 08:00-16:30)

  0742.325.909 0770.226.377

  TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile peste 69 lei!
  Pentru comenzile sub 69 lei, transportul costă doar 14.9 lei

  Cumpără produse de minim 150 de lei și primești
  Arahide 50g CADOU!

  Comenzile peste 250 lei primesc automat și o pungă de
  Migdale 90g!

  Detalii

  SARE PURĂ DE MARE FRANCEZĂ (SARE CELTICĂ) FINĂ

  Sarea este esenţială pentru organismul nostru. Fără sare, practic nu am mai exista. Însă aici vorbim de sarea naturală pură. Din păcate, sarea din magazine, aşa zisă sare de masă, este rafinată, şi nu mai are nici pe departe calităţile sării în starea ei cea mai pură.

  Consumul excesiv de sare rafinată poate avea legătură cu creşterea tensiunii arteriale, însă niciodată o sare naturală pură nu va creşte tensiunea arterială. Ba din contră, lipsa sării din organism poate duce chiar la hipertensiune. Deci putem consuma sare fără probleme, totul este să ştim ce fel de sare să alegem.

   

  Să revenim la sarea celtică. Sarea celtică este cunoscută şi sub numele de sare gri, datorită culorii sale care o diferenţiază de alte tipuri de sare cum sunt cele de Himalaya sau sarea obişnuită de mare. Sarea celtică este o sare de mare care se extrage din Atlantic, în Franţa, pe coastele Britaniei.

  Ea este extrasă prin metoda celtică, adică se foloseşte pentru extragere şi uscare exclusiv unelte de lemn, fără metal. Sarea este uscată în mod natural, la soare. Fiind o sare nerafinată, regăsim în ea toate cele 84 de oligoelemente prezente în apa de mare şi în organismul nostru.

   

  Proprietăţile terapeutice ale sării celtice sunt multiple. Sarea celtică se spune că are exact efectele opuse sării rafinate. Adică dacă sarea rafinată creşte tensiunea, sarea celtică o normalizează. Înlocuiţi sarea de bucătărie cu această sare, şi vă veţi convinge de calităţile ei.

   

  Ţara de origine: Franţa.

  Recenzii

  Scrieti propria recenzie
  Recenzati:Sare franceza pura de mare (celtica) fina 500g Dragon Superfoods

  Disclaimer

  *Oferte valabile în limita stocului disponibil!
  * Biosano.ro nu susține existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil de viață sănătos, iar suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată. Mai mult ...
  * Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă va ajuta să vă mențineți în formă.
  * De asemenea, toate informațiile din site sunt publicate cu rol informativ și nu trebuie să înlocuiască sfaturile, prescripțiile medicului sau a specialistului în nutriție. De aceea, înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră.
  * Țineți cont că suntem diferiți, iar efectele unui produs, pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, stare de sănătate, vârstă și alți factori.
  * Vă încurajăm să trăiți sănătos, să adoptați un stil de viață armonios, cu o dietă bogată în fructe și legume proaspete, cu activitate fizică și atitudine pozitivă. Cu siguranță rezultatele eforturilor dumneavostră de menținere a sănătății vor da roade.

  Sus
  Contact