Spirulina cu extract total de catina 40cp Hofigal

  SKU
  spirulina-catina-hofigal

  Producator: Hofigal | Pretul include TVA | Cod: spirulina-catina-hofigal

  In stoc
  16,40 RON

  Promotie valabila pana la 06 Apr, 2023 in limita stocului disponibil.

  Comanda telefonic (Luni-Vineri: 08:00-16:30)

  0742.325.909 0770.226.377

  TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile peste 69 lei!
  Pentru comenzile sub 69 lei, transportul costă doar 14.9 lei

  Cumpără produse de minim 150 de lei și primești
  Arahide 50g CADOU!

  Comenzile peste 250 lei primesc automat și o pungă de
  Migdale 90g!

  Detalii

  Spirulină cu extract total de catină - optimizează funcţiile organismului.

  Ingrediente/comprimat: 500 mg biomasă de Spirulină (Spirulina platensis), 354 mg extract uscat de Catină (Hippophae rhamnoides), hidroxipropilmetilceluloză, polivinilpirolidonă K30, stearat de magneziu şi amidon.

   

  Spirulină cu extract total de catină - supliment alimentar, care intervine în reglarea şi echilibrarea funcţiilor metabolice şi imunologice ale organismului, este recomandat pentru completarea şi normalizarea dietelor dezechilibrate (diete cu carențe de proteine, vitamine, microelemente, flavonoizi ori prin aport exagerat de lipide şi glucide); pentru suplimentarea nutriţională în profesii cu efort fizic şi intelectual intens, persoane supuse unui efort fizic susţinut, profesii în medii toxice, în perioada adolescenţei, la persoane de vârsta a treia sau în condiţii de malabsorbţie, la fumători, la persoane care consumă în exces băuturi alcoolice.

   

  Datele din literatură de specialitate (în Nutra Foods, 2010) susţin că Spirulina este o sursă bogată de proteine şi conţine o gamă largă de aminoacizi, acizi graşi saturaţi şi nesaturaţi, polizaharide, vitamine hidrosolubile şi liposolubile, hormoni vegetali, enzime, microelemente şi pigmenţi activi biologic (ficocianine şi aloficocianine), autori Bob Capelli, Gerald R. Cysewski, Cyanotech Corporation, USA.

   

  De asemenea, colectivul de cercetători condus de Subhuti Dharmananda, Ph.D. în Biology, Director The Institute for Tradiţional Medicine and Preventive Health Care, Inc. (ITM), Oregon, USA a arătat în lucrarea “Sea Buckthorn” ca fructele de catină sunt o reală sursă naturală polivitaminică (cea mai bogată sursă de vitamine A, E, carotenoizi, vitaminele C, P şi întreg complexul B), microelemente bioactive (fosfor, calciu, fier, magneziu, potasiu) şi acizi graşi esenţiali.

   

  ✔  asocierea între spirulină şi fructele de catină conduce la o combinaţie echilibrată de multivitamine şi minerale care ajută la restabilirea şi echilibrarea funcţiilor metabolice ale unor ţesuturi şi organe; influenţează pozitiv procesele de regenerare tisulară, stimulează şi normalizează schimburile de substanţe la nivel celular;

  ✔  contribuie la regenerarea celulei hepatice, la stimularea sintezei de proteine şi normalizarea valorilor transaminazelor serice crescute;

  ✔  posedă o pronunţată activitate antioxidantă, de captare şi neutralizare a radicalilor liberi superoxidici;

  ✔  creşte capacitatea de apărare naturală a organismului faţă de agresiunea unor contaminanţi virali şi bacterieni;

  ✔ susţine sănătatea inimii, protejează vasele coronare, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi fortifică pereţii vaselor sanguine;

  ✔ are influenţă pozitivă în metabolismul lipidelor şi contribuie la creşterea nivelului colesterolului „bun” (HDL-colesterol) din sânge;

  ✔ participă la stabilizarea nivelului de glucoză din sânge;

  ✔ susţine funcţionarea normală a tubului digestiv, protejează mucoasa gastro-intestinala, stimulează digestia;

  ✔ este un bun trofic retinian, împiedică diminuarea acuităţii vizuale;

  ✔ susţine protejarea şi stimularea regenerării măduvei hematogene; 

  ✔ efect benefic în suplimentarea nutriţională din perioadele de suprasolicitare fizică şi activităţi intelectuale intense, stres, pentru înlăturarea stărilor de oboseală;

  ✔ intervine favorabil în tulburările de creştere la copii, favorizează dezvoltarea şi creşterea armonioasă a acestora;

  ✔ combate procesul de îmbătrânire precoce;

  ✔ optimizează funcţia sexuală, stimulează fertilitatea mai ales în cazul bărbaţilor prin stimularea spermatogenezei;

  ✔ stimulează lactaţia;

  ✔ atenuează bufeurile şi alte neplăceri ale perioadei de menopauză;

  ✔ controlează senzaţia de foame şi ajuta la menţinerea normală a greutăţii corporale;

  ✔ este mijloc eficace de întărire şi detoxifiere al organismului, asigură starea generală de bine.

   

  Produsul este bine tolerat, fără contraindicaţii semnalate până acum la dozele şi ritmul de administrare recomandate. În sarcină şi perioada de alăptare, la copii până la 3 ani este necesară recomandarea specialistului.

  La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului său farmacistului.

   

  Instrucţiuni de utilizare:

  Adulţi: câte 2 comprimate de 3 ori pe zi cu 30 minute înainte de mesele principale.

  Se poate administra în cure prelungite şi în paralel cu mijloacele convenţionale de îngrijire recomandate de specialist.

  Copii peste 3 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi înainte de mesele principale sau la recomandarea specialistului.

  Persoane supuse unui efort fizic susţinut:câte 2 comprimate de 4 - 5 ori pe zi înainte de mese.

  Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

   

  Prezentare: cutie pliantă conţinând 4 blistere (10 comprimate / blister).

  Condiţii de păstrare:

  A se păstra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate şi lumină, în ambalajul original !

  A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic !

  A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj !

  A nu se lasă la îndemâna şi vederea copiilor mici !

  Produsul NU conţine lactoză.

   

  Recenzii

  Scrieti propria recenzie
  Recenzati:Spirulina cu extract total de catina 40cp Hofigal

  Disclaimer

  *Oferte valabile în limita stocului disponibil!
  * Biosano.ro nu susține existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil de viață sănătos, iar suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată. Mai mult ...
  * Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă va ajuta să vă mențineți în formă.
  * De asemenea, toate informațiile din site sunt publicate cu rol informativ și nu trebuie să înlocuiască sfaturile, prescripțiile medicului sau a specialistului în nutriție. De aceea, înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră.
  * Țineți cont că suntem diferiți, iar efectele unui produs, pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, stare de sănătate, vârstă și alți factori.
  * Vă încurajăm să trăiți sănătos, să adoptați un stil de viață armonios, cu o dietă bogată în fructe și legume proaspete, cu activitate fizică și atitudine pozitivă. Cu siguranță rezultatele eforturilor dumneavostră de menținere a sănătății vor da roade.

  Sus
  Contact